woensdag 28 september 2011

Weer een pimp !

Het begint bijna een afwijking te worden, ik kan bijna nergens meer naar kijken zonder dat ik mij afvraag kan ik daar iets mee??
Nou,deed ik dat toch altijd al maar dan in verband met mijn miniatuurhobby en dan voornamelijk minispul ,dopjes, ringetjes, kraaltjes etc. Nu verleg ik mijn grenzen naar grotere objecten.

Was het van het weekend nog een oud mandje nu moest mijn vaas er aan geloven,deze kreeg een hoesje van zpagetti met gehaakte bloemen en hartjes van oude knopen, als ik het zat ben kan het hoesje er zo weer af. Vandaag maar even een mooie bos bloemen scoren voor in mijn "nieuwe"vaas.Geniet van het mooie weer allemaal!!

7 opmerkingen:

  1. Wat een super leuk idee om zo je vaas te pimpen. O jee, ik moet oppassen want zo komen er veel te veel dingen op mijn wensenlijstje ;-)
    Ik heb gewoon veel te weinig tijd. Hele fijne zonnige dag!

    Groetjes, Liane

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk gepimpt! Ik heb precies hetzelfde met tekenfilms waar ik naar zit te kijken: zou ik dat figuurtje kunnen maken? En dan zit ik de hele tekenfilm in gedachten te ontwerpen ;).

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh wat leuk gedaan zeg ...ik zou dat ook meer moeten doen ...heb nog zoveel bloemetjes liggen ....maar nu weer naar buiten naar het zonnetje, nog genieten ...

    Marjo

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hartstikke leuk zo een gepimpte vaas...gewoon lekker doorgaan met veranderen :)...het houdt je bezig he?! hihi...

    En het is zeker mooi weer :)...genieten dus!...jij ook een fijne warme dag!

    Groetjes, Corine

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Haha, ik ken dat! Natuurlijk is het een afwijking, maar daar hebben zoveel mensen last van dat het haast normaal wordt haha.
    Heb je echt leuk gedaan zeg!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Que bonito ha quedado el jarrón con la cubierta de zpagetti.
    Un saludo.

    BeantwoordenVerwijderen

Superleuk als je een reactie achterlaat, liefs Linda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...