zaterdag 28 april 2012

Superverrassing van Sylvia!!

Ik ben gisteren super verwend door Syl van Zaanse zolder !
Ze had een poosje terug al gevraagd om mijn adres maar dat ik zo'n pakket zou krijgen had ik natuurlijk nooit verwacht.


Een doos propvol lieve geschenkjes, ik kreeg er rode wangen van....
Syl zag mij over een poosje wel weer hoelahoepen, hi,hi, dat kon ik dus nooit ;-)

Deze vond ik zo leuk een aardbei die tas wordt *_*
Ze had heel leuk Memory-kaartjes als labeltjes gebruikt, schattig hé die klompjes!!
Een heerlijk citroen zeepje in een mooi gehaakt jasje!
Een Delfts blauwe magneet, super!
En verder nog een zakdoekjes-etui, heerlijke snoepjes(staan naast mij) een mooi lichtje,ik kan rozen en groene thee gaan planten, een lief hartje, zelfgehaakte roos en vlinder en een snoezig kaartje wat ik voor de postcrossing ga gebruiken. Ik heb Sylvia natuurlijk al heel erg bedankt maar nogmaals Syl, dankjewel ben er heel blij mee!!

En ik wil eigenlijk iedereen bedanken voor alle lieve reacties en beterschaps-wensen voor zowel Patrick als mijzelf. Dat doet een mens goed, ik prijs mij gelukkig met zoveel lieve blogvriendinnen. Fijn weekend allemaal, liefs Linda!!

vrijdag 27 april 2012

Kneus en co en leuke post!!

Allereerst maar even mijn uitzicht voor de komende weken, toevallig passen mijn sokjes vandaag goed bij mijn dekentje ;-)
Maar ik ben niet de enigste kneus in de familie....
zoonlief begint zich al aardig te vervelen :-(
Gelukkig gooide de postbode gister een leuk verrassing door de brievenbus.

Mooi ingepakt en met een lief kaartje.
Gekregen van Dorien zo superlief, ik had het boekjes nog niet en het was een leuke oppepper want ik had een beetje een off-day gisteren. 
                                Fijne dag allemaal!!

donderdag 26 april 2012

In de schijnwerpers!!

Pronken met andermans veren.....


Omdat ik op het moment zelf niet zo productief ben, heb niet zo'n puf :-( wil ik jullie laten mee genieten van het blog van Hélène De wereld een beetje mooier kleuren Ik volg haar sinds een poosje en vind haar illustraties echt geweldig, vooral de fleurige met van die schattige figuurtjes, zo knap, ik ben echt een fan !!! Misschien kennen jullie haar blog al maar zo niet dan loont het de moeite om eens een kijkje bij haar te nemen, ze kan best nog wat volgers gebruiken!!
Zijn ze niet superleuk en uiteraard heb ik toestemming van Hélène om haar illustraties te laten zien.

                                Fijne dag allemaal!!

woensdag 25 april 2012

Fleur en kleur op woensdag!

Twee kleurrijke opkikkertjes!!!

 

Ik begin mij weer langzaam te voegen in mijn rol als tijdelijk invalide, gelukkig wordt er vandaag toch nog een bed gebracht zodat ik wat comfortabeler die 6 weken door kan brengen. 5 juni is de dag om naar uit te kijken want dan gaat mijn gips er weer af.
Maar ik heb net als de vorige keer weer een heel vrolijk vriendje van mijn zus gekregen om mij aan het voeteneind gezelschap te houden, hij stond toen ik thuis kwam uit het ziekenhuis in een grote doos op mij te wachten.


 Ik moet elke keer glimlachen als ik naar hem kijk en nog een foto van een andere mooie opkikker, de rozen die ik kreeg van onze vrienden kreeg.

 
Voor mee Fleur en kleur kijk je hier

zondag 22 april 2012

Goed gezelschap !

Eigenlijk zijn ze zwaar in overtreding....

want de slaapkamer is verboden terrein voor onze poezenbeesten..

maar hier kan je toch geen nee tegen zeggen en ik vind het wel gezellig dat Ko en Puck mij gezelschap houden dus ik knijp een oogje toe ;-)

zaterdag 21 april 2012

Weer thuis!

Ik ben weer lekker thuis na mijn knie-operatie, dacht in het ziekenhuis dat ik een hele piet was maar het valt toch wel tegen. Pootje weer van lies tot enkel in het gips en nu 6 weken zitten.

maandag 16 april 2012

Voorjaarsschoonmaak

JA, ik ben er vroeg bij dit jaar. Min of meer gedwongen natuurlijk maar mijn huis krijgt de komende dagen een flinke sopbeurt.
Vanochtend voor het laatst op het werk geweest en van af morgen gooi ik de beuk er in.

Dus de komende dagen ben ik met dit soort klussen bezig..

Wat zal alles weer blinken en heel misschien.....
komen deze kereltjes wel langs zodat ik.....
heerlijk onderuit kan ;-) Nou Lin niet zeuren je kan straks 6 weken op je kont zitten dus stuur die kabouters maar naar iemand anders!!!!!!!

zaterdag 14 april 2012

Weer thuis !

Gisterenavond laat zoon weer uit het ziekenhuis opgehaald. De operatie heeft 1 uur geduurd en er bleken uiteindelijk 2 pezen en 1 zenuw geraakt te zijn. De komende 3 maanden zal hij er zoet mee zijn dus ook even geen Middeleeuwen en het knutselen op een laag pitje. Ik had hem ingehuurd als prive- verpleegkundige na mijn operatie maar dat gaat nu ws. de lamme helpt de blinde worden ;-) Ach als alles maar weer goed komt. Fijn weekend allemaal en bedankt voor alle lieve reacties!! 

vrijdag 13 april 2012

Hoezo pech...............!!!!!!!


Ik dacht er niet gelijk aan toen ik onze zoon  " help ziekenhuis" hoorde roepen maar later viel het kwartje. Nee, hé VRIJDAG DE 13e , zoonlief wordt nu in het ziekenhuis geopereerd, heeft met een nieuwe en dus zeer scherpe guts in zijn handpalm gestoken tijdens het houtsnijden en een pees en zenuw doorgesneden. Eerst bij de huisarts geweest en toen naar het ziekenhuis,hij had dus wel gelijk!! Kon zijn wijsvinger niet meer bewegen, gelukkig heb ik hem nog even gezien voor hij naar de operatiekamer ging, hij was erg nerveus, de schat!!

woensdag 11 april 2012

Fleur en kleur op woensdag!

                                 Ontluikend groen!


Vorig jaar heb ik in de oude vuilnisbak van mijn ouders een kers geplant .Daar heb ik de laatste tijd steeds foto's van genomen, zo mooi om te zien hoe het groen en de bloesem te voorschijn komt en nu maar hopen dat er ook nog kersen aan komen.


                                               Zonnige woensdag !!

Voor meer deelnemers kijk hier!

dinsdag 10 april 2012

Van alles wat !!

Zoonlief is weer moe maar voldaan terug uit de Middeleeuwen op de Ruïne. Eerste Paasdag hebben ze redelijk wat bezoekers gehad zodat hij lekker heeft kunnen vertellen over het tin gieten wat hij daar liet zien. De andere dagen was de animo iets minder maar daar was het weer ook debet aan. Hier ruikt alles weer naar kampvuur dus vanochtend gelijk de heleboel buiten te luchten gehangen en zijn eetgerei schoongemaakt.

Een voorloper van de vork, een tinnen lepel en een vleesprikker op zijn houten bord.
Jacoba kruikje voor bier(water was te verontreinigd om te drinken toen der tijd) en een houten napje voor soep.
Omdat mijn operatie uitgesteld is werd mijn paas geen poetspaas maar heb ik lekker rustig aan gedaan. Onze zoon uit Utrecht kwam met zijn vriendin. Samen gezellig gegeten en een de volgende ochtend een paasontbijtje genuttigd.


Een paar haarclipjes gehaakt voor de kleinkinderen van mijn penvriendin Lynda in Nieuw-Zeeland. Begonnen met een borduurtje voor een Regenboogkussen, ik maak dit keer een motor. En over het fenomeen Regenboogkussen vertel ik binnenkort wat.


                                       Geniet van een kort weekje!!!

vrijdag 6 april 2012

Nee hé !!!!

                       

   
Belt het ziekenhuis vanmiddag is mijn operatie verzet naar 20 april, gggrrrrrrr!!!!!!!Zo balen.....

Middeleeuwse spoedklus !! deel 2

Hij zit in elkaar........

Gelukkig de Middeleeuwse broek en vest van zoonlief zitten in elkaar dus het naaimachine-werk is af voor ik in het gips zit. Nu nog heel veel gaten afwerken waar alle leren veters door heen komen want broek en vest zitten namelijk met veters aan elkaar.
Zoon vertrekt zo voor zijn eerste evenement van dit jaar, de Compagnie zit met de Paasdagen op hun thuisbasis De ruïne van Brederode in Santpoort. Een kleinschalig evenement dus geen slagveld dit weekend maar als je in de buurt woont heel leuk om eens te gaan kijken.


 Hier vind je alle evenementen van De compagnie van Brederode.
Als de outfit helemaal klaar is houden we nog een modeshow en hierbij nog wat leuke sfeerfoto's van diverse evenementen!

Mijn zoon !!!!!                                               Fijne Paasdagen!!!!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...