vrijdag 31 augustus 2012

Photo challenge deel 1




Bij Dinah creatief begint vanaf vandaag een Photo challenge. De opdracht voor vandaag was PAARS . Dit is mijn bijdrage, zo jammer dat hij leeg is ;-) 

                             Fijn weekend !!!

dinsdag 28 augustus 2012

Komkommertijd ????

Vandaag met mijn zusje naar de laatste Juttersmarkt van deze zomer geweest.
Zusje goed geslaagd voor een gaaf rood jasje en dito schoentjes ( zoiets dus ) 
en ons zelf lekker getracteerd op een heerlijke coupe van Laan ( wereldberoemd in heel Den Helder ) Verder verblijf ik nog steeds qua handwerken in komkommertijd er komt gewoon niets uit mijn handen vandaar dit spannende blogje ;-))

zaterdag 25 augustus 2012

en nu ????

Ik zit even in een haakdalletje mijn Mr.Bunny is af  en van de herfst-hexagons heb ik al 3 hoge stapels en ik weet nog steeds niet wat ik er mee wil doen.
Ik ben nog wel aan het borduren maar een haakwerkje hoort er toch wel bij, vind ik!!
Plotseling bedacht ik mij dat ik nog een boekje heb om een complete kerststal te breien, tja het nog niet eens herfst ( alhoewel als ik naar buiten kijk wel) ;-) maar ik haak momenteel liever. Dus op zoek op internet, ik had ooit al de kerststal van Jessica Tromp opgeslagen maar ik vond nu een veel leukere namelijk deze:


 Nu kan ik natuurlijk zelf gaan knutselen maar ik heb gewoon het boekje besteld in Amerika, helaas moet ik wel even geduld hebben voor hij door de brievenbus rolt maar dan ben ik vast weer uit mijn dalletje gekropen ;-)

                                        Fijn weekend, allemaal!!!

woensdag 22 augustus 2012

Geniet !!!

Op sommige dagen heeft een mens niet zo heel veel nodig om te genieten,
borduren in het zonnetje en Pepper in de schaduw,
de prachtige bos Dahlia's die ik kocht voor een lieve collega,

. Genieten zit voor mij in kleine dingen!!

maandag 20 augustus 2012

Mr.Bunny en even afkoelen !!!!

Zomer is best leuk maar van het weekend was het mij echt te heet. Ik ben toch al meer een lente- en herfsttypje. Stiekem verlang ik alweer een beetje naar de kleuren en geuren van de herfst. Maar we hebben er het beste van gemaakt, hoor, de afgelopen dagen.

Beide ochtenden lekker vroeg een tochtje op de fiets in de omgeving!
Ik haakte dit schatje af...
lief hé dat staartje..
Mr.Bunny past prima bij de kussens van de tuinbank !!

 Verder ben ik begonnen aan een nieuw borduurtje, schilderde ik mijn hart-letterbak, hebben we lekker gebbqt en tot laat buiten gezeten maar nu is het zonnetje hier verdwenen en kunnen wij en het huis lekker afkoelen.


zaterdag 18 augustus 2012

Fijn weekend!!!

donderdag 16 augustus 2012

Nog 1 keertje !!!!

Ja, ik zal jullie nog 1 keertje lastig vallen met Sarah want ik wilde haar toch graag even aan jullie laten zien. Was ik thuis al blij dat de kinderen geen pop voor de deur hadden gezet op mijn werk is er geen ontkomen aan, zodra ik de lift uitkwam stond ze daar in vol ornaat.

Op het spandoek achter haar staat: Als je haar maar goed zit en je lipjes roodgestift, zit je met je 50 jaren nog steeds in de lift!!
Nu ben ik een vrij rondborstig typje maar om op je vijfstigste nog" Sexy chick" genoemd te worden is toch wel een beetje overdreven, die tijd heeft Moeke wel gehad ;-) 
Sarah had een mand met projectjes bij zich, had een lippenstift in de hand, breinaalden in het haar en een gehaakte slinger om. Nou, echt That's me, wat kennen ze me toch goed, hé 
Onder het genoot van koffie en taart, kreeg ik mijn Sarah-map van de collega's uitgereikt die ik 's avonds op mijn gemak heb zitten bewonderen. Zo lief en zo crea, ik heb zulke fijne collega's!! Van Hannie een crea-collega en mede-blogster kreeg ik een Pot vol koekjes met recept dus na alle taart binnenkort weer aan de koek ;-)
Ik kreeg ook heel wat kaartjes en een aantal daarvan heb ik in mijn kaartenhart gehangen.
Deze vind ik toch wel de mooiste, ik kreeg hem van Angélique ze noemde het een eenvoudig kaartje maar hij is zo mooi gevouwen, echt prachtig, dank je wel, meis!!

Zo dat waren alle Sarah-feestelijkheden nu weer over tot de orde van de dag en dat wordt een rustig dagje tjah moeders is een dagje(jaartje) ouder en moet even bijtrekken van alles maar ik heb er vreselijk van genoten en nu op naar de 100!! Mijn oma haalde tenslotte bijna de 102 jaar dus wie weet!!

dinsdag 14 augustus 2012

50 jaar jong !!!!

                                    

                                      LINDA DELIANA

                                                        14 augustus 1962


Vandaag zie ik SARAH !!!!


 en wil ik iedereen bedanken voor de leuke reacties en felicitaties op mijn vorige post, het maakt de stap over de "grens" toch iets gemakkelijker ;-))          Liefs Sarah/Linda !!!!                                                                                                     

zondag 12 augustus 2012

Feest !!!!

A.s dinsdag 14 augustus is het alweer 50 jaar geleden dat ik ter wereld kwam en vandaag heb ik dat gevierd met een ieder die mij dierbaar is.
Eigenlijk begon het gisteravond al toen manlief mij uiteten nam. Bij thuiskomst bleek ons huis versierd en achter in de tuin stond het kado van de kinderen, een mooie tuinbank...
met pijlen werd ik naar boven geleid alwaar ik tot mijn schrik ontdekte dat onze slaapkamer gevuld was met zeker 500 ballonnen, zeg maar een soort ballenbak zodat ik mij weer even "jong" kon voelen. 
Deze mevrouw hing op de deur....
vandaag dus heerlijk verwend en
mijn lieve zusje had een prachtige taart gemaakt die er uit zag als of hij gehaakt was....

zelfs mijn katten stonden er op. Is ie niet fantastisch?????En hij smaakte zalig!!
We hebben heerlijk de hele dag buiten gezeten en ondanks dat ik er een beetje tegen op had gezien is het een dag met een gouden randje geworden, dank jullie wel lieverds!!!!!

vrijdag 10 augustus 2012

Koffietijd !!

Vanochtend bij  Moos op de koffie geweest, zij verblijft momenteel op een camping bij mij in de buurt.
Onder het genot van een lekker bakkie leut met taart, heerlijk zitten kletsen.
Ik had de nieuwe Flow voor haar meegenomen......
en kon in levende lijve haar haakwerk bewonderen waaronder deze tas. Het was erg  gezellig en ik kan verklappen dat ze alweer met een superleuk haakwerk bezig is. Lieve Moos ik vond het erg leuk om je te ontmoeten!!!

woensdag 8 augustus 2012

Pin it !!

Inmiddels wel een bekende term in bloggerland. Ook ik heb al aardig wat gepind maar eigenlijk heb ik er verder niet veel mee gedaan. Wat PIN ik dan zoal.......

Ik ben totaal geen mutsenmens maar deze is wel heel tof !!
Mijn lieve eigen draakje ;-)
Dit gehaakte ieniemini uiltje WAUW !!
Dit prachtige echte exemplaar
zo mooi...


Gaaf van papier...
Slim idee voor borduurgaren.

Voorlopig pin ik nog even verder je weet nooit waar het goed voor is ;-)

maandag 6 augustus 2012

Uit de oude doos !!! ( deel 2 )

Strand anno 1900.


Vandaag weer wat foto's van een miniatuur-tafereel wat ik een paar jaar terug gemaakt hebt.
Het is gemaakt in een kaarsen-plateau en het meeste is zelfgemaakt alleen de popjes niet maar de ouderwetse badpakken weer wel.








                               Alhoewel het hier niet bepaald strandweer is toch een
                                        Fijne maandag, allemaal !!!

vrijdag 3 augustus 2012

Knooking !!!

Vanochtend heerlijk aan het snuffelen geweest op internet en toen stuitte ik hier op misschien kennen jullie het al maar voor mij was het onbekend namelijk KNOOKING (noeking) je doet het met een haaknaald met aan het eind een gaatje met een touwtje er door (knook) en zoals de naam al doet vermoeden het is een combinatie van haken en breien.


Hij lijkt mij wel grappig om eens te proberen maar heb zo'n naald hier nog niet gezien. Is dit bij jullie al bekend??????

Beesie en bloemetje !!!!

Ik zag hem zitten en was op slag verliefd, wat een schatje met die lange oren en die lieve snoet.
Onmiddelijk dook ik in mijn haakmand want dit exemplaar moest gewoon gemaakt worden en daarom voor jullie even een sneak peak van mijn volgende haakproject naast de hexagons natuurlijk want daar ben ik ook nog steeds ijverig mee bezig!!



En dan nog even iets totaal anders, gelukkig groeit mijn aantal volgers nog steeds alleen kan ik dus nergens meer zien wie dat dan zijn. Schijnbaar doet Blogger geen moeite meer om deze zichtbaar te maken wat ik heel jammer vind. Dus bij deze aan al mijn nieuwe volgers een hartelijk welkom!!!En een bloemetje voor jullie en al mijn andere trouwe volgers!!!!




                           
                                     Alvast fijn weekend iedereen !!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...