maandag 14 oktober 2013

Nog meer kringloopschatten!!!

Vorige week met mijn moeder de kringloop in Den Helder onveilig gemaakt, ik duik daar altijd als eerste in de tassenbak op zoek naar bruikbare hengsels maar helaas niets.
Dan richtingen de spellen toch wel mijn favoriet bij iedere kringloop ;-)) al heb ik wel besloten vanaf nu even geen spellen meer te kopen want de kaartjes stromen bijna de kast uit.


Dus het laatste spel wat ik scoorde heet Boardscript wat eigenlijk hetzelfde blijkt te zijn als Scrabble maar wel met mooie houten lettersteentjes en daar gaat het mij natuurlijk om. 
Ook vond ik het spel Mastermind, nu hebben wij dat spel al zeer vele jaren in huis en vroeger hebben we het veel gespeeld. Er was alleen 1 probleem met ons spel, er zaten te weinig wit/zwarte pinnetjes in zodat wij halverwege het spel altijd de pinnetjes bij de beginrij moesten weghalen.
Dat probleem is nu opgelost voor 50 cent hebben wij nu heel veel pinnetjes bij ons spel ;-))


Ik vond deze leuke paarse vaas en dacht MIJN, een vaas is tenslotte nooit weg.


Dit schattige tuimelaartje maar hele lieve geluidje als hij heen en weer beweegt. Dus ik had veel bekijks in de winkel LOL!! 


Op het eerste oog een beertje in een bedje, helemaal goed maar het is een verdiept lijstje om op te hangen, leuk, leuk , leuk daar kan ik wel wat mee!!
Hij zat in de doos en die mag je niet meer openmaken( ten strengste verboden) dus voor 75 cent maar op de gok meegenomen!Als laatste nog een poosje op de boekenzolder gesnuffeld.
Een mooi boek over Frankrijk, heerlijk voor enveloppen en een boek over meubels opknappen toen ik er thuis in keek viel er een bonnetje uit. Gekocht 4 jaar geleden voor € 19,95 en ik kocht het voor € 1,00 volgens mij is het nog zo goed als nieuw.

Op de onderste foto een tijdschrift en een oud woordenboek voor de knutsel en een kinderliedjesboek want oma begint steeds met een liedje voor Indy en weet dan niet meer hoe de tekst ook alweer ging, ha,ha, ouderdom en een slecht geheugen dus hopelijk bied het boekje uitkomst.

Mijn vakantie is helaas weer voorbij dus ik duik weer de nachtdienst in met het heerlijke vooruitzicht dat ik over 1 1/2 week weer 4 weken vakantie heb.
Tja ik heb een heel zwaar leven dit najaar, ik ben meer vrij dan ik werk en ik zal jullie verklappen dat ik het helemaal niet erg vind!!! 

Fijne week allemaal!!!

16 opmerkingen:

 1. Heerlijk al die kringloopschatten en met mooie houten lettertjes ben ik ook altijd blij als ik ze ergens kan scoren want die zie je niet zo vaak meer,meestal zijn ze van kunsstof! :-)

  lieve groetjes
  Angeline

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel goed gewinkeld! Veel plezier van je schatten!
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. zooooooooooooooooow, fijne schatten zeg !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke dingen heb je gescoord, geniet van je vakantie .
  groetjes Hannie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo te zien was het heerlijk shoppen bij de kringloop en nu genieten.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een fijne vondsten allemaal !!!! Ik moet ook weer es naar de ouwe meukshop, maar tot nu toe komt het er elke keer niet van !! :o(!!

  Wat een bofferd ben jij trouwens, met al dat vrij !! Heerlijk !!!!!!!!!!!!!!! :o)!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. zo te zien heb je je wel vermaakt daar bij de kringloop heerlijk om met zoveel moois thuis te komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hey lieverd wat heb je toch weer veel leuke opgeduikeld! En die tuimelaar zal Indy wel helemaal weg van zijn. Ik heb zaterdag ook gekringloopt en ook weer leuke dingen gescoord.
  Zo zalig zeg dat is wel lekker zo met deze koude dagen wat extra vrij, lekker genoeg tijd om goed voor jezelf te zorgen :). Knuff!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ... Het zal steeds voller worden in huis....;)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Me lof kringloopschatten :-)

  Sterkte met je nachies moppie ........ voor je het weet heb je weer vakantie! Ik ben jaloers hihihihihihi

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooie aanwinsten! Vooral de vaas vind ik super. Geniet van je spulletjes en sterkte met de nachtdiensten.

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hele leuke vondsten,ik heb de groene houten lettertjes ook,fijne avond,lieve groet Musje.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. mooie aankopen weer en leuk dat je er al plannen mee hebt ik ben benieuwd en zingen is zo leuk om samen te doen , je kan nu lekker oefenen ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Linda, wat een heerlijke post om te lezen!! En, oooo waaauuuww wat een prachtige kringloop schatten!!
  Boekjes, heerlijk en deze vaas is werkelijk prachtig! Ik zou zeggen, werk ze, maar vooral geniet daarna van je vrije dagen!!
  Groetjes, Hennie

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wow wat heb jij veel leuks gevonden...een vruchtbaar bezoekje:-)) Sterkte weer even met werken en alweer een lekkere vakantie in het vooruitzicht, heerlijk!! Grtzz..Maddy

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Het is toch zo heerlijk om te snuffelen in de kringloop. Je kunt je geen bult stoten, zo duur is het allemaal niet... En anders breng je het toch weer vrolijk terug!
  Maar ik herken het plezier als je met je schatten naar huis gaat. Ik vind dat verdiepte lijstje heel erg mooi!
  Lekker hè om werken af te wisselen met vrij zijn. Dat is toch wel het voordeel van niet kostwinner zijn..

  groetjes, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen

Superleuk als je een reactie achterlaat, liefs Linda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...