zondag 10 augustus 2014

Uithalen en .....

Ik ben begonnen met het regenboogborduurtje van de pimpelmeesjes.
Meestal probeer ik kleurtjes uit mijn eigen voorraad te gebruiken maar soms is dat geen succes.Ik had al naar foto's van pimpelmeesjes gekeken maar bij dit patroon wijkt de kleur van het borstje toch wat af. En dus lukte het mij niet echt om de juiste kleuren te vinden. Toch begonnen om vervolgens te ontdekken wat ik eigenlijk al vermoedde dit werd het niet;-((


Dus dat werd uithalen en de beschreven kleuren kopen.


De lichtval is op beide foto's wel wat anders en alleen het borstje is opnieuw geborduurd maar een stuk beter als mijn eerste probeersel;-))

En dan nog iets heel anders, gisterochtend stond er om 8.00 uur al een heer aan de deur met een heerlijke slagroomtaart in zijn handen. Wat een verrassing, manlief is 40 jaar bij de baas en vandaar deze tractatie met felicitaties van zijn naaste collega's.


Vroeger ging je na 40 dienstjaren lekker met pensioen maar dat was vroegahh..
Mijn mannetje moet nog zo'n jaartje of 7, nog even doorbijten, schat!!!

Fijne zondag
(ik heb nog 2 nachtdiensten voor de boeg en dan eindelijk vakantie!!!)


9 opmerkingen:

 1. Je regenborduurtje ziet er erg leuk uit. En de kleuren zijn inderdaad beter. Lekker zo'n taart. En wat een lange tijd ergens werken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd met het bijzondere jubileum van je man!
  En wat een mooi borduurtje!
  Alvast een fijne vakantie gewenst!
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lekker joh, slagroomtaart om 8 uur, meteen ontbijtje haha. Ik had je al gefeliciteerd maar alsnog, zet 'm op die 7 jaar (je man dan hè) en inderdaad is het 2e vogeltje mooier van kleur dan het eerste. Ach, je wilt niet weten wat ik allemaal uithaal aan haakwerk hier of erger, in een hoek gooi hihi. Maar dan kan je weer leuk beginnen aan een nieuw projectje.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat maakt dat veel verschil in kleur als je beide borduurtjes bij elkaar ziet! Ik heb net even de site bekeken en krijg echt zin om ook mee te borduren met een regenboogkussen. Is wel leuk om gericht met iets bezig te zijn en vooral om iemand blij te maken :)
  Gefeliciteerd met je jubilerende man. Inderdaad: vroeger mocht je er uit na 40 dienstjaren. Trouwens, wie haalt tegenwoordig nog zoveel dienstjaren?
  Heel veel plezier met de voorbereidingen voor het huwelijk van jullie dochter. Ik hoop dat ze net zo'n fijne dag zal hebben als Anne en Nhân hadden afgelopen week!

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jij durft, kruissteekjes uit halen, pff. Maar ik vind het uiteindelijke resultaat wel mooi geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. mooi jubileum Gefeliciteerd en mooi borduurtje

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtig geborduurd vogeltje! De aangegeven kleuren zijn vaak met veel zorg uitgekiend en gekozen. Ik ben ook wel eens de mist ingegaan door m'n eigen kleurtjes te pakken...
  Da's lekkere taart Linda, 40 jaar is een hele tijd!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat goed dat je dan gewoon alles uithaalt en opnieuw begint. Ik zou al tevreden zijn met probeersel 1 hoor :) Proficiat voor je man, laat de taart smaken!

  BeantwoordenVerwijderen

Superleuk als je een reactie achterlaat, liefs Linda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...