donderdag 3 mei 2012

I love post!!!!

Ik ben dol op post, het is ook niet voor niets dat ik mee doe met postcrossing. Maar zeker nu ik aan huis gebonden ben kijk ik uit naar de postbode. En gisteren was het weer feest, van Carolien ontving ik een prachtige zelfgemaakte enveloppe met een leuke kaart en een mapje met heerlijke theezakjes.



En mijn lieve collega's vergeten mij ook niet dus daar kreeg ik ook nog 3 leuke kaartjes van, daar fleurt een mens weer helemaal van op!!


Gisteren begonnen aan een project wat al heel lang op mijn to-do-lijst stond,  dus even een sneak peak....


14 opmerkingen:

  1. Ja, fijn als mensen even aan je denken! Dat doet een mens goed. Red jij het een beetje met je been in het gips? Ik had gisteren een mega DIP-dag.... Zal ook wel aan de overgang liggen, maar de muren kwamen op me af! Vanmiddag gaat mijn dochter even lekker met me “uit rijden” met de rolstoel. Even lekker luchten. Ik ben een echt buitenmens, dus dat binnenzitten word me af- en toe wat te veel!
    Fijne dag en groetjes, Hélène

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk en lief al die kaartjes!

    Ik gok even wat je sneak peak betreft: ik denk dat je bezig bent met zo'n bloemenkussen van attic24....?
    Succes met haken en stilzitten ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wat leuk hé als je zo post krijgt van mensen die aan je denken!
    hopelijk kan je nieuwe project je van verveling behoeden! 't ziet er alvast leuk en kleurrijk uit! Veel beter dan het weer!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat fijn zo'n heerlijk pakje!! De postbode zal nu wel een welkome vriend zijn de komende periode ;)! Lief dat er zo aan je gedacht wordt, enne, dat je weer aan het handwerken bent is een goed teken, toch?! Lieve groet Lupineke

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Het zal niet mee vallen als je niet uit de voeten kan,maar lekker dat je wer aan de haak bent gegaan gr en sterkte met de situatie gr marloeskreatief ,de laatse daagjes in denemarken!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Heeeerlijk toch al die brievenbus-vullende-acties moppie! En je bent ook weer aan de haak .... vind je cupcakes geweldig!!!!!

    Als het goed is dan komt mijn manlief in de vorm van postbode maandag in de namiddag effies postduif spelen .... hij moet toch bij jou in de buurt werken hihihihihi

    Hou je taai meis .... dikke knuf

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Fijn al die kaartjes, er wordt aan je gedacht!
    En je bloemkussen gaat vast helemaal mooi worden.
    Ik ga er ook nog eentje maken, binnenkort weer tijd genoeg want ik heb vandaag gehoord dat m'n contract niet verlengd wordt. Kleine dip dus maar ik sla me er wel weer doorheen.
    x Syl

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat heerlijk al die post! Mooi begin van je bloemkussen, ik ben daar ook mee bezig, alleen ligt het nu door de drukte even stil, maar ben al halverwege en hoop het binnenkort ook af te maken...Heel veel sterkte met alles! Liefs groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Genieten is dat, al die mooie kaarten en geheimzinnige enveloppen met inhoud. Kan me voorstellen dat je er nu extra naar uitkijkt. Dat fleurt je dag toch wel extra op.
    Ben benieuwd naar je nieuwe creatie. Fijn dat je weer wat aan het haken kunt doen. Gaat het verder een beetje?

    lieve groet,
    Betsy
    Wolatelier DiAn

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Beterschap.......ja leuk kaarten krijgen :) Heb me deze week weer opnieuw ingeschreven bij Postcrosing ook en de erste kaartjes van mij zijn op de bus...nu afwachten tot mijn eigen bussie gevuld wordt hihi. EN was leuk om de eerste kaart naar nederland te sturen :D

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hoi Linda, ff een rectificatie, de envelop heeft MiM gemaakt, van Mim's tasjes! De envelop van de theezakjes komt van mij :-) Leuk he al die post! Blond Amsterdam is populair zo te zien! Liefs Carolien

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hallo Lina, ik ben blij dat jij mij gevonden hebt, en ik nu jou :-) Wat een leuke blog heb jij! Ook ik wens jou (en je zoon) veel beterschap! Nog veel hobbyplezier, ik kijk er naar uit om dit nu mee te volgen. Groetjes, Trui

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hihi Angelique is me natuurlijk al weer voor geweest. Dat leuke kussen staat bij mij ook nog op het (meterslange) verlanglijstje!

    Leuke post heb je gekregen!

    BeantwoordenVerwijderen

Superleuk als je een reactie achterlaat, liefs Linda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...