zaterdag 19 januari 2013

Tuinvogeltelling 2013

 Jaahhaa, we mogen weer vogeltjes tellen dit weekend. Bij ons ligt het formulier al klaar.Vorige jaar deden wij ook al fanatiek mee zoals je hier kunt lezen. Helaas viel het resultaat toen wat tegen dus onze verwachtingen zijn hoog gespannen.Nog maar kort geleden zat er een specht in onze berk, wie weet komt hij morgen even langs.

En deze schatjes komen ook regelmatig buurten, wij zijn er in ieder geval klaar voor,doen jullie ook mee??????????Het formulier kun je hier vinden klik succes!!!

                         Geniet dit weekend !!!

13 opmerkingen:

 1. Ja leuk joh ze zitten hier ook inde rij te wachten bij de potpindakaas ,lijkt wel inde aanbieding hi hi gr marloeskreatief

  BeantwoordenVerwijderen
 2. nee ik doe niet mee hihi, maarre lees hier graag hoe het is afgelopen met de vogels,..,,hier zitten nu vaak van die lekkere dikbuikende roodborsjes

  lieve groet jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk idee, ik heb er nog nooit eerder van gehoord. Vandaag wordt 'm niet denk ik, maar ik kijk wel gezellig bij jou mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is hier ook heel erg druk in de tuin

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk, jij had me vorig jaar al enthousiast gemaakt en dit jaar doe ik ook weer mee. heerlijk mindfull, een half uur naar buiten kijken zonder iets anders te doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik doe ook altijd mee maar meestal op zondag in de ochtend dan ga ik met een kop koffie een half uurtje naar buiten kijken om de vogeltjes te tellen. Vorig jaar viel het erg tegen toen regende het zo. Hoop dat er nu meer vogeltjes zijn.

  Fijn weekend, dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 7. de vogeltjes blijven hier wel weg met een halve tuin die afgezet is door een buitenverblijf voor de katten :-) De musjes, wat zijn er nog weinig hey vergeleken met tien jaar geleden. En een specht zag ik van de zomer voor het eerst in Diessen waar we een paar dagen op vakantie waren haha hij zat ook echt te tikken met die snavel !! Succes !! liefs Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie foto's. Wist ook niet dat je dat zo kan doen. Ik doe er niet aan mee maar kijk en lees graag hoe het bij jullie is gegaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hé wat leuk, even zoeken of ze zoiets ook in België doen. Veel telplezier! Ik ben benieuwd waar de teller gaat eindigen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Jazeker heb ook mee gedaan (www.ganzert.nl) (espiratie.blogspot.com) erg leuk en verassend....

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Het is hier in Noord Frankrijk ook erg druk op de voederplank. Gisteren hing zelfs de grote bonte specht aan de vetbollen! Als je een fotootje wilt zien, die staat op m'n blog.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuk meis!!!!

  Ik heb niet kunnen tellen hiihihihi .... ja in mijn dromen hahahhahaaha (nachtdienst). Zo jammer maar hier zijn alle mussen nu al heeeeel lang verdwenen :-(

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Voor mijn gevoel zijn hier heel weinig vogels in de buurt. Maar misschien valt het mee als je er echt voor gaat zitten. Het is nu zondag ik zal eens kijken of ik vandaag nog kan tellen.

  BeantwoordenVerwijderen

Superleuk als je een reactie achterlaat, liefs Linda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...