zondag 30 december 2012

DANKBAAR !!!!

Genietend van de rustige dagen tussen kerst en oud en nieuw kijk je toch onbewust terug op het jaar wat bijna achter je ligt. Voor mij een pittig jaartje waar ik toch met dankbaarheid op terug kijk. Dankbaar omdat ik er nog ben en mijn gezondheid steeds iets beter word maar ook dankbaar voor al jullie lieve medeleven in welke vorm dan ook, echt het heeft mij ontzettend veel steun en kracht gegeven wetend dat er zoveel lieve blogvriendinnen je een warm hart toe dragen.

En nu kijken we weer vooruit naar een jaar wat nog helemaal maagdelijk voor ons ligt en wens ik jullie allemaal , een heel gezond en creatief 2013 met heel veel blogplezier voor ons allemaal!!!

Fijne jaarwisseling en pas op met vuurwerk want wij kunnen onze handjes niet missen ;-))28 opmerkingen:

 1. Lieve Linda, ik ben ook heel dankbaar dat jij er nog bent en dat je steeds wat beter gaat, maar ook voor al je gezellige blogberichten en reacties.
  Ik wens je een fantastisch 2013, waarin alles je meezit wat je wenst.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wij zijn ook blij dat we nog met jou kunnen bloggen, wij willen jou niet missen hoor ! Voor 2013 wens ik jou en je naasten alle goeds, maar vooral... een goede gezondheid. x Syl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Liefje .... Dat 2013 helemaal JOUW JAAR mag en gaat worden!!!!!!
  En wie weet .... nog eens een date (dat rijmt hihihi)

  Dikke knuffel

  Moos

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. jaaaaaaaaaaaaaaaa wil ik ook, een date ! Toen ik net met bloggen was begonnen was er het plan met Linda naar een beurs te gaan... maar ik kon niet op die dag, baaaaaaal en toen gingen we allebei niet geloof ik.

   Verwijderen
  2. Super meiden, die gaan we onthouden, hoor!!!

   Verwijderen
 4. Hoi Linda,
  Tja, zo zie je maar, zelfs op een jaar dat niet zo lekker verlopen is, kun je met dankbaarheid terugkijken. Ik ben ook heel blij voor je dat je er zo goed mee weggekomen bent.
  Ik wens je een gezellige jaarwisseling en een heel mooi en creatief 2013.
  En nog bedankt voor je kaartje met eland. Heel lief!
  Groetjes, Ria.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Linda, ik wens jou en je dierbaren een gezond, gezellig, creatief gewoon een super 2013 toe !
  Waar wij op je blog allemaal van mogen mee genieten :-)
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Alle nare dingen brengen vaak ook weer mooie en positieve dingen met zich mee. Daardoor heb ik jou juist een beetje leren kennen in blogland en heb ondertussen al van veel van je blogberichtjes en reacties mogen genieten...had ze niet willen missen hoor en hoop dat het alleen maar steeds beter met je blijft gaan!! Wens jou en iedereen om je heen een héél erg mooi en vooral vreugdevol 2013 en staan er hele mooie dingen voor jullie te gebeuren!! Lfs..Maddy

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wens ik jou allereerst een TOP 2013 linda, met veel leuke dingen op creatief vlak, maar ook op je gezondheid, enne vuurwerk dat raak ik niet aan...ben er veels te bang voor hihi

  vind het leuk dat jij in juni-juli mijn blog al zo snel had gevonden en ikke de jouwe ook

  lieve groet jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Linda
  Ik wens je een heel fijn jaar toe waarin je steeds mag vooruitkijken.
  En een jaar met veel inspiratie en creativiteit kunnnen wij daar lekker van meegenieten.
  Lieve groet Albèrtje

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ha die Linda, ik vind het fijn te lezen dat het steeds weer een beetje beter gaat. 2012 was heftig, ik wens je een top 2013 toe waarbij het alleen maar steeds beter zal gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. en nog veel beterschap voor 2013, dat het een gezond nieuwjaar wordt!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. En ik ben giga blij dat we telkens weer van je berichtjes mogen lezen!

  Fijne jaarwisseling!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Lieve Linda ik wens jou heel veel gezondheid toe in het nieuwe jaar.Een jaar vol creatieve ideeen waar ik en alle anderen dan weer van kunnen gaan genieten.

  Lieve groetjes, dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hoi Linda, ik loop schandalig achter en schaam me diep...las net pas wat er allemaal gebeurt is...wat goed dat je zo positief kijkt en vooruit wilt denken...na alles wat er met je gebeurt is, bewonder ik je moed en doorzettingsvermogen.
  Ik wil je alle goeds voor 2013 toewensen in alle opzichten.

  Een lieve groet,
  ♥Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Fijn dat het steeds weer wat beter gaat en dat je toch positief op het jaar terug kunt kijken. Ik wens jou en je familie een heel gezellige jaarwisseling toe en een gelukkig en gezond 2013. Ik hoop weer heel wat leuke blogjes van je te kunnen lezen het komende jaar :)

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Nog heel veel beterschap en dat dit nieuwe jaar voor jou allen maar beter gaat worden ook voor je gezin
  Fijne jaarwisseling en alle goeds voor 2013
  groetjes anita

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Voor jou ook de allerbeste wensen voor een mooi, gezond, liefdevol en creatief 2013.

  Lieve groet,
  Rosalie

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Het is fantastisch dat je weer blogt en gezellig je reacties geeft dat het maar een mooi en gezond 2013 mag worden groet marloeskreatief

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Jij en jouw familie ook de beste wensen voor 2013!!!

  Groetjes, Jac

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een mooie blog zo op de 1-na-laatste-dag. Kom jou ook een heel mooi, gezond en creatief jaar wensen X En fijn dat het weer wat beter gaat, jippie

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Prachtig zoals je het verwoordt... En wat mooi dat je ondanks de tegenslagen er toch op deze manier naar terug kunt kijken! Dat vind ik levenswijsheid; kijken naar wat je hebt en niet naar wat je allemaal had kunnen hebben..
  Lieve Linda, ik wens jou alle goeds voor het nieuwe jaar. Ik hoop dat je qua gezondheid nog verder zal opknappen en dat je weer kunt doen wat je zo graag wilt doen. Fijne jaarwisseling met man en kinders!

  Groetjes, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Mooi Linda!!! Ik hoop dat het nieuwe jaar een heel mooi jaar voor je mag worden! Het is de kunst om ook met de mindere dingen om te gaan en daar kracht uit te kunnen putten.. en jij kunt dat! Heel fijne jaarwisseling en lieve groet!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Tja, voor jou was 2012 wel een heel bewogen jaar he? Hopelijk brengt 2013 alle goeds en herstel je weer helemaal! Een fijne jaarwisseling gewenst! Liefs Carolien

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Lieve Linda dankjewel voor je mooie wensen. Zorg maar goed voor jezelf, dan komt alles goed schatje! Knuff!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Lieve Linda, voor jou natuurlijk ook een heel gezellige jaarwisseling en ik wens je een hele goede gezondheid en een heel creatief 2013.

  Groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Hoi Linda
  Fijne jaarwisseling.
  groetjes Hannie

  BeantwoordenVerwijderen
 26. ja Linda...en dat is echt ja zeggen tegen het leven...zoals jij dat doet!! ook met de moeilijke, verdrietige dingen kunnen omgaan en er zelfs het positieve van kunnen inzien. Helemaal goed! ook voor jou en je dierbaren wens ik een mooi, licht en gezond 2013 toe. Lieve groet, Petra

  BeantwoordenVerwijderen

Superleuk als je een reactie achterlaat, liefs Linda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...