donderdag 13 december 2012

Moe !!!


Ik ben al 3 dagen bezig mijn huis in kerstsfeer te brengen maar het schiet niet op, zo moe!! het ontbreekt mij echt aan energie, het enige wat ik doe is hangen en staren naar de doos met kerstspullen...........

24 opmerkingen:

 1. Heb je de afgelopen tijd iets teveel hooi op je vork genomen ?!! Misschien tijd om te gaan delegeren: jij lekker op de bank en als man-/zoonlief thuiskomt, geef jij vanaf de bank aan waar je het wilt hebben!! :o)!!!

  Maar alle gekheid op een stokje: doe het rustig aan!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Er is nog tijd om het gezellig te maken voor kerst en neem de adviezen van mijn bovenbuur Jacomijn ter harte ;-)
  Het komt wel goed.

  Lieve groet, dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hè bah! Maar wel best begrijpelijk: het is niet niets wat je voor je kiezen kreeg. Beentjes omhoog en maar de andere kant op kijken, hopelijk gaat het op een andere dag beter. Sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Rusten rusten rusten!
  Echt hé, luister naar je lichaam (en naar je blogvriendinnekes)
  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wat rot. je wilt van alles, maar het lukt dan niet.... hopelijk komt je enrgie gauw weer terug! Intussen dan maar genieten van dingen die niet zoveel energie kosten: boekje lezen, handwerken? Sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jammer dat je uit de buurt woont anders kwam ik je ff een handje helpen.nou eerst rusten voor jou dus en je hebt nog wel even de tijd .
  Sterkte Lieve groet Albèrtje

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Kijk maar uit!
  Voor je het weet staan alle blogsters bij je op de stoep om je te gaan helpen!
  Maar alle gekheid op een stokje...doe het kalmpjes aan, het is maar kerstversiering...niet belangrijk!
  Dan hangt het maar wat dagen later, alles op zijn tijd!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. he wat vervelend dat je energie nog steeds zo beperkt is. Kerstversieren uitbesteden misschien? Rustig aan en succes. Groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hartstikke vervelend maar lekker door een ander laten doen hoor het komt wel weer luister naar jezelf lieve groet marloeskreatief

  BeantwoordenVerwijderen
 10. yep... jij gaat nu gewoon op die bank ! Dat kerstgedoe komt wel hoor (inderdaad, uitbesteden).

  BeantwoordenVerwijderen
 11. heel vervelend en niet fijn, maar ook niet gek lieve linda, je hebt zoveel voor je kiezen gekregen, ik vind het zo sneu voor je want blijkbaar wil je ZO graag.......hoop dat heet je gaat lukken of iemand je kan helpen en jij gewoon lekker de aanwijzingen geeft

  nou weet je wat ik stuur je een kerstkaboutertje en hij heet hetzelfde als je man ( wink wink ) laat het hem even lezen (gnif)

  dikke knuffies voor jou, lieve groet jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hai Linda! Hè wat vervelend, misschien wil je toch nog te veel. Kan me dat wel voorstellen hoor. Misschien gewoon iemand vragen het voor je te doen, is nog gezellig ook. Gaat vast allemaal wel goed komen.
  Sterkte,
  Helene

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Alles heeft zijn tijd nodig en ja gewoon doen wat anderen hier al voorstellen meid!;-)

  groetjes
  Angeline

  BeantwoordenVerwijderen
 14. het herstellen van je lichaam kost veel kracht, lichamelijk maar ook emotioneel. en dan ja...zeker in deze tijd..dan is er zoveel extra's en je wilt t allemaal zo graag. Heel begrijpelijk hoor Linda maar luister maar naar je lichaam is mijn raad...zorg maar extra goed voor jezelf! Maar dat het niet makkelijk is snap ik heel goed hoor! Lieve groet, Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 15. He, wat vervelend dat je zo moe bent. Vooral voor zo'n bezig bij als jij is dat wel afzien. Maar even weer een pas op de plaats maken en rustig aan doen. Sterkte en heel veel liefs,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Doe het maar op het gemakje, die kerstspullen geraken wel waar ze moeten zijn! Even wat zelf-zorg inbouwen!
  Liefs!
  de Bakmadam

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Lieve meid, kerstmis is nog 12 dagen van hier. Elke dag een klein beetje en dan lekker lang laten staan. Rusten hoor, ik wil graag nog veel berichtjes van je lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Alles op z'n tijd, gezondheid gaat voor alles hè. Geniet ondertussen van de plaatjes die overal verschijnen en haal op je gemak zo af en toe iets uit de doos vol spulletjes. Voor je het weet ziet je huis er ook knus en kersterig uit.

  Lieve groetjes,
  Rosalie

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Lieve Linda, doe je het wel een beetje rustig aan??
  Groetjes, Hennie

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Oh Linda, wat zou ik je graag helpen en bijstaan, helaas is dit onmogelijk voor mij, maar wens je alle sterkte, geestelijk en lichamelijk,
  lieve groetjes Gerrie.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Lekker aan de moeheid toegeven moppie en de dozen even laten voor wat ze zijn! Komt vanzelf wel weer die puf .... echt waar :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Normaal hoor dat moe zijn, iedereen heeft er nu wat last van, als je dan herstellende bent is dat nog net iets meer, omdat alles zoveel meer moeite kost, maar je doet het zo goed!
  Op vorig berichtje vergeten; die poezen, zo zo plezant, die van ons zijn ook zo een maatjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Gewoon aan toegeven hoor! Mijn dochter heeft gelukkig de boom gedaan, ik had er ook totaal geen puf voor! Wat leuk dat jouw zoon ook aan leerbewerking doet (vast ook veel mooier, want ik doe nog niet zo veel ;-) Ik zou graag eens een dagje bij hem 'in de leer' gaan!
  Jij ook hele fijne dag en rustig aan doen hoor! liefs, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Lieverd luister nu maar gewoon heel goed naar je lichaam hè?!
  Je hebt een wake up call gekregen, ik zeg altijd 'God trok bij me aan de handrem, gelukkig niet al te hard'. Maar het is echt wel belangrijk dat je goed voor jezelf zorgt en de rust neemt die je nodig hebt.
  Ennuh dat kleinkind dat zal toch nog effe duren hè, dus rustig aan doen!!!
  Knuff!

  BeantwoordenVerwijderen

Superleuk als je een reactie achterlaat, liefs Linda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...