dinsdag 27 september 2011

Daar gaan we dan, in de hoofdrol : LINDA


Getagd door Henrike met de vraag 10 dingen over jezelf te vertellen, best wel eng maar aan de andere kant ben ik ook altijd wel erg nieuwsgierig naar mede-bloggers dus ik steek van  wal:                        
                               
1.Mijn blog heet MINIMOEK omdat ik op een zondagmiddag in een dwaze bui besloot een blog aan te maken en verzin dan maar eens 1 2 3 een naam. Aangezien mijn oudste zoon mij vaak plagerig moeke noemt en de jongste regelmatig moek zegt,iets wat ik in het begin helemaal niet leuk vond maar er inmiddels aan gewend ben,moest het iets met moek worden en aangezien ik de afgelopen 3 jaar  veel met mijn miniaturen ben bezig geweest werd het MINIMOEK
  2.Ik in november 30 jaar getrouwd ben met mijn lief. En mijn ouders volgende maand hun 50 jarig huwelijk vieren. Ja, we gaan voor eeuwig in onze familie mijn opa en oma haalden zelfs de 65 !                                                                                                                                                                            
  3.Ik werk als verzorgende IG. op een afdeling met dementerende ouderen en maak deel uit van een geweldig leuk team.                                                                                                                           

  4.Ik best wel ijdel ben en nooit zonder lippenstift de deur uit ga. Mijn haar al alle kleuren en lengtes heeft gehad zoals bruin,rood,zwart,aubergine en momenteel blond en lang is.

  5.Ik dol op chocolade met nootjes ben, liefst melk of wit maar dit bewust bijna nooit in huis haal ( echt alles gaat in 1 keer op )

  6.Ik een poppenhuis en diverse kijkkastjes heb. En dol ben op miniaturen (1:12) maken maar er momenteel weinig mee doe. Mijn zoon daar in tegen bevangen is door het mini-virus en werkelijk de prachtigste dingen maakt.

  7.Ik ongeveer 100 moet worden wil ik alle ideetjes in mijn hoofd ooit tot uitvoering brengen. En dan maar hopen dat geest,ogen en handen het ook blijven doen! Alhoewel mijn oma is bijna 102  geworden dus wie weet!!

  8.Ik het progamma Topchef volg terwijl ik zelf helemaal niet zo'n kook"ster" ben.

  9.Ik verslaafd ben aan het bloggen en soms stiekem droom van 100 volgers. En hoop op de bloggerdag van Elizabeth zodat ik iedereen eens in levende lijve kan ontmoeten.

  10.Ik ontdek dat ik best al aardig wat opgeschreven heb en de volgende blogs wil taggen maar voel je vooral tot niets verplicht :
                                             Hannie in huis
                                             Pippi Pander                                       
                                             Dreamstuff
                                             Ik heb een bep
                                             Sweetest Design  He,he ik ben niet zo'n ster op de pc maar volgens mij staat alles er eindelijk  redelijk op,ppffff nu weer iets doen wat ik wel goed kan HAKEN!!!!                                         

  7 opmerkingen:

  1. super leuk om te lezen =) en wat leuk dat ik getagt ben! ik ga even goed over mijn verhaaltje nadenken!

   BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat goed dat je zoveel over jezelf kunt vertellen! Leuk om te lezen, dan leren we je al iets meer kennen, maar inderdaad, als de blogdag van Elizabeth doorgaat....ik hoop het ook echt, heb daar zin in!

   BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk om te lezen...en ook ik hoop aanwezig te zijn op de blogdag van Elisabeth...

   Marjo

   BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuk om over je te lezen. Vooral de topchefs vond ik herkenbaar, dat wordt hier graag gekeken (vooral door onze oudste) en ik vind het leuk om te kijken. Maar zelf kan ik niet koken, nou ja, niet goed koken.

   BeantwoordenVerwijderen
  5. Ja, ik vind dat getag echt leuk, zo leer je elkaar beter kennen! En die blogdag gaat er komen hoor, moet nog wat plannetjes opzetten, maar dan komt er een voorstel.

   Groetjes,elizabeth

   BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuk verhaal. Ik ben nu ook getagged.... ;) en ik zal zeker in 10 punten wat meer over mijzelf vertellen. Volgt op mijn blog!

   BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuk! Ik heb ze ook al ingevuld.
   Ben trouwens ook een aantal keren met een poppenhuis begonnen maar heb er te weinig plaats voor. Mijn beppe (oma) heeft er verschillende in haar woning staan, met hele eigen mini wereldjes echt schitterend!

   En wie is er nou niet dol op chocolade?!?!

   Oh ja ik ben nog niet aan het bevallen trouwens!!!

   BeantwoordenVerwijderen

  Superleuk als je een reactie achterlaat, liefs Linda

  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...