vrijdag 16 september 2011

Fancy fair vondsten

Mijn ouders waren gisteren een dagje te gast bij ons en mijn moeder had op de Fancy fair van de kerk een aantal vondsten gedaan. Vroeger hadden wij allebei de Ariadne waar we heel veel uit gemaakt hebben.Helaas hebben wij alle bladen ooit weg gedaan waar ik nu dus reuze spijt van heb maar mamma heeft er een paar gevonden en ook nog 3 leuke kleine borduurtjes.Zo lief dat ze aan mij heeft gedacht.

5 opmerkingen:

 1. Hoi! Er is op dit moment een Link Party op mijn blog. Ik zou het leuk vinden als je mee wilt doen en iets wilt plaatsen wat je zelf gemaakt hebt. Ik hoop je te zien op mijn blog! Fijn weekend!
  Groetjes, Annemarie
  www.annemarieshaakblog.blogspot.com (voorheen Annemarie's Breiblog)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zeker leuk dat je moeder het voor je heeft meegenomen; levert vast en zeker weer heel wat fijne uurtjes op. Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi, die oude Ariadne's. Ja, toen waren ze nog interessant, met leuke patroontjes. Veel plezier ermee. We houden je in de gaten, wat je er allemaal uit gaat maken.;-))
  Fijn weekend, Liesbeth.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Helemaal te gek die oude Ariadne's. Ik ben zelf een enorm bewaarderig, maar ik kan me voorstellen hoe je er nu van baalt ooit al dat moois weggedaan te hebben.
  En nu maar heerlijk genieten van die bladen en de borduurwerkjes!

  Groetjes, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zoals je weet heb ik ook alle jaargangen bewaard, terwijl ik echt wel op het punt heb gestaan om ze weg te doen in een periode dat ik haak en breiloos was ;-) Ik zou bijna zeggen kom een keertje hier in bodegraven kijken hier in de bouwsteeg waar een 2e handswinkeltje zit (het pakhuis) waar nog stapels ariadnes leggen voor 50 eurocent per stuk.
  Alleen niet op donderdag dan zijn ze dicht ;-)

  maar je hebt daar alvast een paar leuke liggen

  BeantwoordenVerwijderen

Superleuk als je een reactie achterlaat, liefs Linda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...