dinsdag 13 september 2011

Herfstig tafereeltje


Gisteravond terwijl de wind om het huis waaide dit herfst-spulletje gehaakt, de eikeltjes gezien op het blog van Annemarie ik moest het patroontje toch een beetje uit de losse pols haken want niet alle hoedjes zijn even groot. Het patroontje van de pompoen ooit eens op een Amerikaanse site gezien maar vind hem toch goed geslaagd

7 opmerkingen:

 1. Erg leuk gemaakt! Ik wilde bijna zeggen "dan hoef je het bos niet meer in". Maar zie ik dat goed? Zijn de hoedjes wel "echte hoedjes"?
  Leuk idee!

  Groetjes, Liane

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er erg gezellig uit!
  Nog een bijkomend voordeel: het geeft niet zo'n rommel als het echt spul uit de natuur.
  Heb je leuk gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ontzettend leuk!!! Ik heb op mijn werk, aan het plafond een tak hangen van een krulhazelaar. Daar hang ik elk jaargetijde iets anders in. Nu dus eikels e.d., maar dan echte. Dit is eigenlijk veel leuker!!! En inderdaad uit dat echte spul, komt allemaal rommel en beessies. Blah!!!
  Ik vind ze echt schitterend, wat mooi.
  Groetjes Liesbeth.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk idee om hoedjes te gebuiken, want die blijven wel goed. de eikeltjes worden meestal vlekkerig en rimpelig.
  En die pompoen is ook leuk.
  Ohhhhhh ik wou dat ik meer handen en tijd had.

  grtjs Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Linda,
  Het ziet er super leuk uit.
  Groetjes Hannie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoihoi! Ik zag je berichtje net op mijn blog. Ik heb je link meteen even verwijderd en er een voor je geplaatst (zie nr. 52). Bij het linken kun je het beste een link naar een blogbericht doen, en niet naar de algemene link van je blog. Als je er dan nog niet uit komt geef je maar weer een gil :-) Groetjes, Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen

Superleuk als je een reactie achterlaat, liefs Linda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...