zaterdag 24 september 2011

Morgenstond heeft ..........

Wat doe je als je om 5 uur 's morgens al klaar wakker bent, juist eruit!! Lekker een kopje herfstthee gezet en eens kijken of er nog nieuws is in bloggerland. Vandaag even een klein stukje laten zien van het kraamcadeautje wat ik gemaakt heb, de kersverse mamma leest mijn blog ook weleens alhoewel ze daar op het moment weinig tijd voor zal hebben. Vandaag gaat het op de post dus van de week laat ik het geheel zien. Fijn weekend allemaal, de mijne duurt in ieder geval een paar uurtjes langer( is vroeg opstaan toch nog ergens goed voor) nu lekker mijn krantje!!

6 opmerkingen:

 1. Ha vroege vogel...! Hier nog zo ééntje...hahaha.
  Weet je, ik word vreselijk nieuwsgierig van zo'n foto als hierboven. Wat ziet het er mooi uit, maar ik kan niet raden wat het is. Groot-klein...tja 't is opgevouwen denk ik.. Nou, laat me niet te lang in spanning zitten hoor!

  Fijn lang weekend, groetjes Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vroege vogels.
  Het weekend is júist lekker om wat langer te blijven liggen.
  Ben benieuwd wat je hebt gemaakt.
  Fijn weekend.
  groet, Gonny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha, hier nog zo'n vroege vogel, maar ik blijf meestal in bed zitten met een handwwerkje, (dit keer 2e kerstbal) Daar kan ik zo van genieten, de stilte en de rust.
  Wat een mooi stralend wit haakseltje, misschien is het een dekentje, Doe het maar gauw op de post, dan kunnen wij het ook zien.
  fijn weekend

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goede middag Linda! Wat een tijd zeg.
  Nou, aan jouw haakwerk kan ik geen touw vastknopen... Wit... en verder???? Ik krijg nu wel een ideetje, maar dat zetten we hier maar niet neer, stel dat... Ik ben benieuwd.
  Fijn weekend in ieder geval!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hier een uitslaapster ;-)), daar kan ik zo lekker van genieten in het weekend. Maar ja, de mijne is dus wel veel korter. Je kadootje ziet er veelbelovend uit. Geniet van het mooie weer, fijn langweekend, Liesbeth.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. jij was er vroegbij! ik ben heel erg nieuwsgierig wat je kadootje is geworden!

  BeantwoordenVerwijderen

Superleuk als je een reactie achterlaat, liefs Linda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...