maandag 10 december 2012

Rommelen.......


Heerlijk weekend achter de rug, gisteren tot bedtijd lekker bezig geweest met de te pimpen luiertas. Er komen  oa. bandjes en van deze leuke uiltjes op. 


Ja, mijn dochter is helemaal in to de uiltjes vandaar ook al de uilenrammelaar die ik vorige keer liet zien.
En het is vast niet het laatste uiltje wat hier voorbij komt!! 
En op jullie vraag of het leuk was in de babywinkel: ja, enig, ik keek mijn ogen uit wat is er veel veranderd sinds mijn kinderen klein waren. Tjonge, maar ook zo veel spullen waarvan ik denk is dat nou echt nodig?? Onze kinderen zijn toch ook prima groot geworden zonder al die poespas en je bent ook een kapitaal kwijt wil je daadwerkelijk alles aanschaffen.
Ik kocht alleen een hoes voor het aankleedkussen en dit leuke stel. Opa had nl. al een boekje over ze gekocht voor zijn as. kleinkind en toen kwam oma Woezel en Pip in de winkel tegen, tja die moesten natuurlijk mee. Leuk, hé!!


 Deze heren hadden ook een prima weekend, ze hebben in allerlei standen gebroederlijk naast en over elkaar gelegen. Lekker stel toch onze Ko en Pepper!!!






                                                    Fijne maandag, allemaal !!!!

25 opmerkingen:

  1. Goed om te lezen dat je lekker bezig bent. En geniet van de voorbereidingen.
    Groetjes monique

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat ben je fijn aan het handwerken. Leuk om voor je a.s. kleinkind bezig te zijn. Mooi die uiltjes. Woezel en Pip is een leuk stel, Ko en Pepper ook zo te zien. Groetjes,

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ja pas maar op dat je niet te veel koopt, het kost kapitalen! Het lijkt me wel leuk om als oma te zien dat de dingen in de loop der jaren nogal veranderd zijn haha.
    Oh, was ik maar een kat.... een heerlijk smûk plaatje!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat heerlijk hè om dit soort dingen te mogen doen ,word vast een geweldig mooie tas groet marloeskreatief

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een mooie uiltjes ben je aan het maken! Ik ben zo benieuwd naar de gepimpte luiertas!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Je bent fijn bezig en uiltjes... zijn leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. OOh, keigoed dat je weer met vanalles bezig kan zijn !
    De uiltjes zijn héééél schoon (op z'n Vlaams hé, want proper zijn ze natuurlijk ook)
    Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat wordt die luiertas schitterend meis!!!!!!

    Je hebt het er maar druk mee oma :-)
    Heeeeeerlijk om te lezen moppie!!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een leuke luierteas gaat dat worden.
    Daar zullen ze blij mee zijn.
    fijn dat je weer zo lekker bezig bent !!
    Lieve groet Albèrtje

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat fijn dat je zo lekker bezig bent en dat je zo genoten hebt afgelopen weekend! Ik ben wel heel benieuwd naar de luiertas, hoor :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Leuk !! Ben heel benieuwd naar het eindsresultaat!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een leuk uiltje!!! helemaal in Holland stijl toch??? En woezel en pip zijn ook zo snoezig. Er is zoveel leuks voor de kleintjes.
    Heerlijk zoals die poezen kunnen liggen je zou er bijna lekker tussen in gaan liggen. Toe schik eens op ik wil er ook bij hihihihi.

    Lieve groet, dinah

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Lekker hé dat gefröbel, hartstikke fijn dat je dat weer kunt doen en met héle toffe resultaten! Erg leuk die uiltjes! Kijk die katten héérlijk liggen, die van ons liggen soms ook half op en over elkaar...soms zou ik wel ff met ze willen ruilen, zo lekker ongegeneerd liggen luieren:-) Grtzz..Maddy

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Tjong wat ben ik hier lang niet geweest, ligt niet aan jouw blog maar aan mijn tijd. Maar als ik het zo lees vermoed ik dat dit het eerste kleinkind is? In ieder geval gefeliciteerd! Een derde zwangerschap is echt heel anders dan de eerste dat merk ik ook weer nu ik dit lees. Mijn schoonzusje is een week na mij uitgerekend van de eerste en die is er ook al zo druk mee, haha, maar het is dan ook heel bijzonder. Nu ik het leventje begin te voelen wordt ik me er zelf gelukkig ook weer meer bewust van, want ik moet er natuurlijk wel van genieten, dit maak je maar een paar keer mee in je leven nietwaar. Nou nogmaals gefeliciteerd en geniet ze van het vooruitzicht!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. zo leuk..die zorg voor jullie kleinkind, zowel van opa als van oma! Wozel en Pip zijn heel leuk idd. en wat een leuke foto's van jullie kattenstel! Groetjes, Petra

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Hoi,
    Wat leuk allemaal zeg!
    Om op je vraag terug te komen van mijn trui met uil, het uiltje is met de borduurmachine geborduurd.
    Groetjes Marjon

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Super om te lezen dat het gelukkig weer een stuk beter met je gaat. Je kunt in elk geval weer leuke dingen doen.

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Ik vraag me ook vaak af hoe ik mijn kinderen groot krijg zonder al die poespas uit de babywinkels :-) Maar fijn dat het zo'n leuke dag was. Ik ben benieuwd naar die gepimpte luiertas want die wordt vast heel chique met die uiltjes. Fijn dat as. opa ook al op de koop geweest is :-) En de katten... ja zalig toch zo'n leventje :-) Hoewel ik wel gauw die haaknaald weer zou vastnemen na zoveel geluier :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Hi Linda! I'm writing a comment to ask if you had entered a contest for a "Crimmis Hook" on Jimbo's Front Porch? I have an entry by a "minimower". I wondered if maybe it was a typographical error. Please contact me through my blog, Jimbo's Front Porch which you can reach through Google.
    Thanks, AND I looked at your work... VERY NICE!
    Happy Holidays!
    Jimbo

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Hoihoi, denk ff kijken of ze nog wat heeft gepost. Nou ik heb wat gemist hoor. Ben je ff het land uit loop je zo een stuk of 5 blogs achter. Leuk je Parijse foto's. Ja dat was allemaal even naar achteren geschoven. Hebben we het ook helemaal niet meer over gehad door alle ellende. Vind het ook zo leuk dat opa aan het kopen is geslagen, zo niks voor hem maar o zo schattig (grote kerel, klein hartje hè)Fijn dat je weer lekker aan de knutsel bent. Zie je gauw, dikke kus van minizus.

    BeantwoordenVerwijderen
  21. hahaha leuk
    ik ken nog iemand die helemaal in to de uiltjes is

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Jij bent al goed bezig, wat voor moois allemaal!

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Ik heb jouw blog ook even opgezocht! Wat leuk, je uiltjes! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Ohh ben heel benieuwd naar die gepimpte luiertas. Lijkt me zo leuk om allemaal dingen te maken voor je dochter...wie weet dat ik ook nog eens aan de slag mag ;). Knuff!

    BeantwoordenVerwijderen

Superleuk als je een reactie achterlaat, liefs Linda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...