maandag 10 oktober 2011

Bezemsteelsjaal voor moeders

Vandaag maar eens hard aan de gang met de sjaal voor mijn moeder, ik ben nog niet erg opgeschoten. Ook nog even op de markt goud-en zilver lurexgaren gehaald want ik vind al die gebreide kerstballen super maar ik waag mij er niet aan ik heb besloten om kerstballen te gaan haken, zou het liefs meteen beginnen maar eerst de sjaal van moeders, dus Hup Lin klim in je bezemsteel!!!!

6 opmerkingen:

 1. Even reactie geven hoor, via laptoppie op bed...
  Ik vind die bezemstoksjaals toch zo mooi! Volgende week begin ik er ook aan!
  Kerstballen breien is leuk, maar je moet wel met 4 pennen kunnen breien en wat brei ervaring hebben, vind ik. De gehaakte zijn ook leuk, maar wat minder bekend. Maar daar ga jij natuurlijk verandering in brengen! Maar eerst de bezemsteel in!

  Groetjes, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind de sjaal erg leuk worden. Heb het zelf nog nooit gedaan,bezemsteelhaken maar wil het nog wel eens gaan proberen.

  Corine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik wil het denk ik ook eens gaan proberen ....maar moet nog ff zoeken naar een patroon want dat heb ik niet ....

  Marjo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er al heel knap uit. Lijkt me een kunst die je even door moet hebben, maar als je eenmaal de slag te pakken hebt dat het dan ook wel snel gaat?
  Lastig hè, al die ideeën die maar op hun beurt staan te wachten en springen in je hoofd van ongeduld...Ach, beter zo dan dat je totaal geen ideeën hebt, dat is pas frustrerend.
  Veel bezemsteel-plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. kI blijf dat bezemsteelbreien leuk vinden .
  Heb er ook al weer een op de bezem staan (haha)
  En die kerstballen, ik zag ze pas op een blog gehaakt. weetniet meer zo gauw waar, maar dat is ook heel leuk. Ik zal eens kijken want ergens in een haakboekje heb ik ook omgehaakte kerstballen gezien. maar dan gaan ze over een plastick bal heen..suc6 in ieder geval
  Eigenlijk kan je alles gehaakt en gebreid in de boom hangen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind zo'n bezemsteelsjaal echt super, wat wordt dat mooi, zeg!!!Daar zal je moeder blij mee zijn, wie niet trouwens!!! Liefs Liesbeth.

  BeantwoordenVerwijderen

Superleuk als je een reactie achterlaat, liefs Linda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...