donderdag 27 oktober 2011

High tea..

Wat een verrassing, ik had vanmiddag afgesproken met mijn dochter en die had een High tea in Alkmaar gepland, bij Anne en Max, nu kon ik die niet maar dat bleek een gezellig zaakje te zijn in hartje Alkmaar.
Eerst nog even naar de handwerkwinkel geweest voor Aïda om mijn voetenbankje op te fleuren en verder heb ik mij daar in kunnen houden, nog wat zeer Hollandse kaarten aangeschaft voor Postcrossing naar aan leiding van het blog van Petra's dochter.
We begonnen met heerlijke home-made cookies, daarna diverse zoete en hartige hapjes en natuurlijk sloten thee, het was al lang geleden dat we samen iets hadden ondernomen en omdat ik zoveel voor haar gefröbeld heb vond mijn dochter dat ik dit wel had verdiend, lief,hè, zo gezellig saampjes weer even lekker bijgekletst.
Verder gisteren eindelijk mijn al 2 maanden gereserveerde boek van Jan Eaton bij de bibliotheek kunnen ophalen toen ik bij de dame van de bib. meldde dat ik nog even voor meer haakboeken wilde kijken vertelde zij mij dat haken op het moment erg hot was duuuhhhh vertel mij wat!!!

Daarom nog maar even een haakwerkje wat ik laatst gemaakt heb, ik ben van plan om de komende weken zo'n stuk of 20 gelukspopjes te haken het hoe en waarom horen jullie nog wel!!


12 opmerkingen:

 1. Hooiiii ik lees al dat haak werk niet hoor ik het is verre van mij ding, maar postcrossnig vind ik helemaal leuk ga je er een apparte blog van maken of doe je dat tegelijk hierzo ? ? ? ? ? ? ik ga je postcorssing dingeses volgen :P

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja dat zal ik doen enne jou achtergrond komt me bekend voor Grennie dinges hahahaha.. ik heb mijn blog op moment ook aangepast wat een gedoe ik ben daar zo onhandig mee haha maar ik vond deze wel toepasselijk :d

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ontzettend gezellig, samen met je dochter van een high tea genieten! Heel herkenbaar trouwens. Het ziet er allemaal heerlijk uit moet ik zeggen en......... Alkmaar is erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. He wat leuk, postcrossing! ben benieuwd naar je eerste kaart. Het is jaren geleden dat ik in Alkmaar ben geweest, denk dat ik een jaar of 16 was. Heerljk zo'n high tea met je dochter. En wat een leuke gelukspoppetje. Komt dat uit dat boekje ? 20 stuks.. ben benieuwd wat je ermee gaat doen

  grts Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke verrassing van je dochter, zo gezellig! Je gelukspoppetje is super schattig! Wat een ontzettend lief gezichtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuk gelukspoppetje heb je gehaakt, ga je er echt nog 20 bijmaken, haha, ik vind 1 al een hele opgave!
  Postcrossing is leuk he, ben ook verslaafd!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat ziet er ontzettend gezellig uit! Goeie tip ook trouwens ik zal het onthouden. Ik ben erg benieuwd wat je gaat doen met die schattige gelukspoppetjes. Groetjes Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hartstikke lief van je dochter ja ;)..en wat zullen jullie heerlijk gehightea-ed hebben....het water loopt me in de mond...of liever en beter gezegd..uit de mond haha..

  Owh, owh, wat kan jij toch goed haken!! Die poppetjes! Te leuk :)

  groetjes Corine

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuk blog heb je, ik ga je volgen!
  Ik zag dat je je als volger had aangemeld bij mijn blog Merels en Musjes.
  Groetjes,
  Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een heerlijke verrassing, Linda!
  Tja.., zoiets zie ik mijn jongens nog niet doen..

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoi Linda
  Wat een leuk idee van je dochter het ziet er lekker uit.
  leuk dat gelukspoppetje,ben benieuwd wat je van het voetenbankje gaat maken.succes
  groetjes Hannie

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat moet dat leuk geweest zijn, zo samen met je dochter een high tea namiddag. Ik hoop dat ik dat later, als mijn meisjes wat ouder zijn, ook mag mee maken.

  BeantwoordenVerwijderen

Superleuk als je een reactie achterlaat, liefs Linda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...