dinsdag 4 oktober 2011

Mijn beestenboel !

Ko uit Denemarken


Rooie Pepper en zijn zusje Puck
Amber en Kyra
Het is dierendag een mooi moment om onze 5 harige huisgenoten eens voor te stellen. Onze zwart/witte kater Ko komt uit Denemarken, ik heb hem van een oud-collega die daar nu woont, wij zijn diverse keren bij ze geweest op bezoek tijdens onze vakanties en 4 jaar terug hadden zij kittens, tja daar moet je mij niet bij zetten dus kreeg ik Kootje voor mijn verjaardag. Hij is echt zo'n grappig beest ik zou hem niet kunnen missen.
Dan Puck en Pepper, broer en zus zijn nu 6 jaar oud, Puck is een echt meisje en Pepper een lekker rooie theemuts. Vervolgers lopen hier ook nog de dames Amber en Kyra rond, 2 zwerfhonden uit Roemenië en inmiddels alweer 10 jaar oud waarvan 9 jaar bij ons. Ze hebben wel een gebruiks-aanwijzing vooral Amber, lief voor ons maar verder erg angstig. Helaas weet je bij zulke honden nooit wat hun voorgeschiedenis is geweest maar aangezien wij al 30 jaar honden hebben zitten ze hier op hun plek.
Zo dat was een rondje beestenspul, we zijn aan het afbouwen volgens mijn man ;-) maar ik heb altijd al gezegd : zolang ik ervoor kan zorgen blijven er katten in mijn huis.Op ons hoogtepunt hadden we 5 katten en 3 honden waaronder een grote Leonberger Jazzy, die ik nog steeds mis!

10 opmerkingen:

 1. Wat een heerlijke beestenboel!
  Rooie pepper lijkt heel veel op onze Siep.
  Helaas voor haar geen leuke dierendag, bij haar wordt vandaag een biopt genomen in haar bekje.
  Ze eet al een paar dagen moeilijk.Ik vrees het ergste.

  Groet, Corine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. O.., smelt.. wat een lieve beestjes, ja daar heb ik echt een zwak voor! Gaat dat goed samen bij jou: poezen en honden?
  Erg hè hoe honden behandeld worden in Roemenië, mijn man komt daar wel eens ... Ze vinden onze manier van honden houden daar weer heel raar.
  Maar AMber en Kyra zien er mooi uit, zo fier met de kop omhoog en prachtige vacht... Je gaat ze zeker niet meebrengen op de bloggerdag..?

  Groetjes, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha,nee lijkt mij geen goed plan t'vrouwtje heeft dan veel te veel andere dingen aan haar hoofd.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Als ik zo jouw bericht lees, weet ik wel zeker dat ze bij jullie goed zitten, want je hebt het met zoveel liefde over ze. Bij mij zouden ze het een stuk minder hebben: ik ben er eerlijk in, ik ben niet alleen allergisch voor katten, maar heb het ook niet zo op honden en katten. Nou ja, ieder zijn ding ;-)
  Je hebt ze in ieder geval mooi op de foto gezet en zo kan ik ze best waarderen hoor. Net wat Elizabeth zegt: ze zien er erg gezond en gelukkig uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oooh, wat een gezellige beestenboel! Ik ben ook dol op dieren. Ja, wie niet eigenlijk? Wij hebben al zeker 10 jaar konijntjes (altijd 2 bij elkaar - wel zo gezellig voor elkaar). Wij zouden zo graag een hond willen maar daar hebben we de ruimte en de tijd helaas niet voor. Wie weet ooit.
  Geniet maar heerlijk van je lieve diertjes en verwen ze maar goed.

  Groetjes, Liane

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een gezellige beestenboel is het bij jou ....ze zien er allemaal even lief uit ...

  marjo

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een lekkere beestenboel! Heerlijk, al die beessies om je heen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een gezellige beestenboel bij jou ook! ook al zwerfhonden geadopteerd, wat leuk! Zo dankbaar om te doen, vind je niet? geniet ervan!
  Liefs Carolien

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Linda, wat heb je heerlijke beestjes bij elkaar zo. Wij zijn ook gek op beesten, nu alleen nog 1 hond Bas van 13 jaar en onze jongste aanwinst Dolf de kater. Zonder dieren zou het niet zo leuk zijn.
  Zag dat je ook aan het stokhaken bent. Ook weer zoeits verslavends waar ik mee bezig ben. Tijd tekort dus.
  Groetjes
  Carla

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ooo heerlijk he, ik heb 2 honden en een poes(had er twee, maar helaas is pluis overleden) en 2 turkse tortels en ik zou heel graag 3 kipjes willen, zo gezellig

  BeantwoordenVerwijderen

Superleuk als je een reactie achterlaat, liefs Linda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...