zaterdag 22 oktober 2011

Taart

We hebben gisteren een heerlijk feest gehad,erg leuk om mensen te spreken die je lange tijd niet hebt gezien. Het diner was heerlijk, ons lied werd gezellig meegezongen en het belangrijkste mijn ouders hebben genoten. Aanstaande maandag is hun echte trouwdag dus dan ga ik samen met mijn zussen nog even om de koffie. Vandaag een poging gedaan om een chocolade-taart te bakken,mijn springvorm was te groot dus tja dan wordt je taart ook minder hoog,nu maar hopen dat hij wel lekker smaakt het is in ieder geval een behoorlijke calorieënbom!!!

5 opmerkingen:

 1. Mmmmmmmmm mag ik een stukje ??????
  Ik ben naar het schijnt geen 'bakprinses' ....deze ziet er superlekker uit .....

  Marjo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hmmmmmm, ik lust ook wel een stukje; wat ziet dat er super lekker uit! Mooi dat het een leuk feest was en dat iedereen genoten heeft. Fijne zondag en maandag natuurlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mmmmmmmmmmmmm dat is ook wat ik dacht toen ik het plaatje zag. eerst maar even voorproeven dan ;-)
  stuur maar een stukje op :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hey :)

  Is dat DE taart?! Maakt niet uit denk ik hoor dat je springvorm te groot was...de taart ziet er zo in ieder geval héérlijk uit!

  En het is een behoorlijke caloriebom ja, met al die ingrediënten die erin zitten, maarrrr...who cares? I dont haha....af en toe moeten we onszelf verwennen toch?!...ik hoop echt dat de taart lekker smaakt :)...ik lees het nog wel hihi

  groetjes Corine

  BeantwoordenVerwijderen
 5. O wat fijn dat jullie zo genoten hebben!
  En chocoladetaart altijd onweerstaanbaar toch!

  BeantwoordenVerwijderen

Superleuk als je een reactie achterlaat, liefs Linda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...