donderdag 8 december 2011

Hij staat...

 Al jaren hebben we een kunstboom omdat ik al dat gedoe met een te grote stam die niet in de houder past en altijd ergens een gat in de boom meer dan zat was. Om nog maar niet te spreken over al die naalden en een boom die met de kerst al half kaal was.
De afgelopen jaren was mijn boom gehuld in een moderne outfit met de kleuren wit/zwart en turkoois.
Maar dit jaar heeft zij een meer klassiek kleedje gekregen namelijk crème met brons en een vleugje goud. Deze outfit lag nog trouw op haar te wachten op zolder tot ik weer genoeg had van die hippe uitspatting. En dan is het altijd weer leuk om de dozen uit te pakken en weer favoriete hangers tegen te komen.
Is het geen schatje mijn nummer 1 in de boom. 
Deze leuke mannetjes kocht ik vorig jaar bij de Action en komen  nu goed van pas, precies de goede kleuren.

Vandaag maar weer verder met versieren en van het weekend nog maar lekker aan de knutsel want mijn seizoenslijst is ook nog niet gereed en voor Camelea moet ook nog een kerstjurkje gehaakt worden. Veel plezier allemaal met jullie kerst-voorbereidingen want ik ben erg nieuwsgierig naar jullie kerstbomen dus bloggen!!!

17 opmerkingen:

  1. Mooie stijlvolle boom !
    Ik kom net bij Action vandaan en heb weer een paar leuke kerstversieringen gevonden. Maar die boom moet nog even wachten hoor.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een prachtige boom. Bij jullie staat de gezelligheid er. Door al die blogs die de boom op hebben getogen krijg ik nu ook langzamerhand de kriebels, dus ook hier staat die in het weekend.

    Veel plezier.

    Groetjes Debby

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooi zeg, en ik zie ook wat roze hihi. Schitterende boom ♥ De mijne staat ook, sinds gisterenmiddag. Ook een nepperd hoor haha

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooi hoor je boom. Wij hebben al 15 jaar en nepboom, ik ben echt enorm allergisch voor naalden, zit direct onder de uitslag. Ik vind het een geweldige uitvinding! Krijg steeds meer zin om de boom te zetten, maar ga er echt nog een weekje mee wachten.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Je hebt er een prachtige kerstboom van gemaakt, het staat er heel gezellig met de mooie lampjes. Het is zeker een schatje zoals het daar ligt. Veel plezier met alle voorbereiding, geniet er maar van , groetjes Roos.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Oh, wat herkenbaar!! Ik heb jaren m'n kerstboom in dezelfde soort stijl gehad. Er staan twee dozen met kerstballen in dezelfde kleuren op zolder, die wachten op betere tijden!
    Sjiek hoor, ik vind em prachtig!
    Vliegen de katten er niet in??

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik ben ook wel nieuwsgierig naar mijn kerstboom ;-) haha! Ik ben nog niet in de stemming, dus die staat er nog niet. Jouw boom vind ik in ieder geval heel sfeervol! Veel plezier bij de verdere versieringen.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Een prachtige boom....en dat geeft toch zo'n zalige sfeer in huis hé?

    Liefs
    Marjo

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Een gezellige boom heb je. Mooi deze kleuren. Veel succes met de rest van je versieringen en groetjes, Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Leuk om nu al die kerstbomen te zien, iedereen weer anders. dit is ook een mooie combinatie en dat kerstmannetje zag ik vandaag in de kersboom bij de tuinderij waar ik kerststukje maakte, die viel gelijk op met dat gebreide jasje..
    en dat elfje zo cuteeeeeeeeeeee...

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Mooie boom meis!
    Heel sfeervol en sjiek!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Mooi die boom. Dat kindje op de maan is wel echt een lieverdje! Grappig dat je toch weer naar andere kleuren teruggaat. Ik heb zelf al jaren een boom met zilver en wit en hier en daar een rood accent. Hij staat nog niet, maar dat gaat wel komen. Hou mijn blog maar in de gaten ;)

    Veel plezier met het verder versieren van je huis en andere creatieve uitspattingen.

    lieve groet,
    Betsy
    Wolatelier DiAn

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Je boom is heel mooi! Ik heb ook al zeker 20 jaar een kunstboom en ik versier hem ook altijd met goudkleurige ballen. Blijft chique en gaat mij niet vervelen.

    Groetjes, Monique

    BeantwoordenVerwijderen
  14. leuke boooom!!!!

    ja ik had een paar dagen geen kaarten en nu toevallig 2 maar ik had een paar keer dat mn kaartje binnen een week aangekomen was was allemaal in europa endan gaat het hard, ze hebben de sent cards veranderd je kan voor elke 1 kaarten nu 1kaart extra dus ik kan ernu 9 versturen in totaal ipv 6 hahaha

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat een prachtige Kerstboom! Zo gezellig...

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Je kerstboom ziet er prachtig uit! Goede kleurkeuze! Heel sfeervol! Zelf blijf ik steeds bij mijn rood, wit, zilver kleurige boom....En tot nog toe ook nog steeds geen kunstboom, een blauw spar, de enige die zijn naalden lang houdt...Heb hem vanavond net opgetuigd! Binnenkort ook maar eens fotograferen....Mijn man begon dit jaar voorzichtig eens van zullen we nu toch maar eens een kunstboom kopen, maar dat wilde ik nog helemaal niet....Misschien komt het er ooit eens van....

    BeantwoordenVerwijderen

Superleuk als je een reactie achterlaat, liefs Linda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...