vrijdag 30 december 2011

Weer een jaar voorbij!!

Weer een jaar voorbij, wat gaat het toch snel en naar mate je ouder wordt lijkt het wel steeds sneller te gaan. Momenteel verkeer ik in een toestand van wel veel willen  maar er eigenlijk geen puf voor hebben, er komt bitter weinig uit mijn handen, ik laat het maar even over mij heen komen.
Inmiddels blog ik alweer een half jaar en had nooit kunnen bedenken toen ik op een zondagmiddag voor de lol een blog aanmaakte dat ik het zo leuk zou vinden. Ik heb zoveel leuke mede-bloggers leren kennen en heel veel inspirerende blogs met zoveel(te veel) leuke ideeën. Inmiddels al 114 berichtjes gepost , 223 volgers en bijna 15.000 pageviews. Echt zo super allemaal, ik wil iedereen hartelijk bedanken voor alle leuke en lieve reacties op mijn blog maar ook voor al jullie blogs die ik altijd met veel plezier bezoek.
Rest mij alleen nog om jullie een gezellige jaarwisseling toe te wensen en een gezond en creatief 2012!

Tot in het nieuwe jaar, liefs Linda.
13 opmerkingen:

 1. Heeeee meis, geen wonder toch dat je zoveel viewers hebt. Je hebt ook een hele leuke en inspirerende blog!!!!

  Ik geloof dat velen van ons even in de fase zitten van dat er ideeen volop zijn, maar er minder uit de handen komt ;-) Niks mis mee om daar eventjes aan toe te geven. Je zal zien .... opeens gaat iedereen, en jij zeker weten ook, weer creatief knallen hihihihihi

  Ik wens je een gezellige jaarwisseling en heel veel liefde, geluk en gezondheid voor 2012!!!!

  Liefs Moos

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ben het helemaal mee eens...veel ideeen maar er komt niet echt veel uit ...puf weg aan het einde van het jaar ...ik hoop dat jullie een spetterend en gelukkig Oud en Nieuw vieren ...

  Liefs
  Marjo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie woorden Linda, en ik hoop dat we volgend jaar weer net zo veel van je leuke blogjes mogen genieten als het afgelopen jaar. ik deel hetzelfde gevoel met je zo aan het einde van het jaar.
  Laat die oudejaarsdip maar even over je heen komen. die ben je zo weer kwijt en straks met een frisse kijk op naar het nieuwe jaar.

  fijne jaarwisseling
  lieve groet
  Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 4. 'k Ben het helemaal met je eens, Linda. Bloggen is heerlijk, en we hebben er allemaal fantastische mensen door leren "kennen"...
  Ik geniet van je blog, je foto's en je schrijfstijl... Bedankt voor alles wat je wilde delen met ons en een hele fijne jaarwisseling toegewenst. Op naar een creatief en hopelijk gezond 2012!

  Groetjes, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nou, ik ben ook heel blij dat ik oa jou en je blog heb mogen leren kennen. Dank je wel voor al je getoonde creativiteit en je gezellige berichten en reacties; ik kijk al uit naar eind januari ;-)
  Goed uiteinde en een geweldig 2012!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De beste wensen voor het nieuwe jaar !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Linda
  Fijne jaarwisseling.
  Groetjes Hannie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gezellige jaarwisseling toegewenst en een heel goed en vooral gezond 2012.

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dank je wel voor je lieve reactie Linda en wat een schattig Nieuwjaars kaartje! Je hebt helemaal gelijk van dat bloggen, het is zo leuk! Ik vind het heerlijk om al die blogberichtjes te lezen en nieuwe mensen te leren kennen. Verheug me nu al op het nieuwe blogjaar!
  Ik wens je en hele fijne jaarwisseling!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik kan alleen maar zeggen dat je helemaal gelijk hebt. Bloggen is superleuk en je leert zoveel nieuwe mensen 'kennen' en krijgt zoveel inspiratie.
  Tot in het nieuwe blogjaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk te horen dat het bloggen jou ook zoveel goeds heeft gebracht. Op naar het volgende blogjaar! Ik wens je alle goeds. Liefs Carolien

  BeantwoordenVerwijderen
 12. jij ook een gelukkig gezond en creatief 2012 toegewenst!

  Groetjes Franca.
  www.craftingcrochet.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

Superleuk als je een reactie achterlaat, liefs Linda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...