zondag 1 januari 2012

Frisse start!!

Ongetwijfeld zullen er op dit moment weer heel veel mensen zich wagen aan een frisse nieuwjaarsduik, nou mij niet gezien ik zit nog lekker op de bank bij te komen met een overgebleven appelflap en een sterke bak koffie.


Gisteravond rustig thuis doorgebracht, de honden blijven altijd erg nuchter onder al het vuurwerk buiten. Heel bijzonder want Amber is een echte angsthaas maar al die knallen doen haar niets. De katten vonden het iets minder maar gezellig in huis hebben ook zij de nieuwjaarsherrie weer overleefd.
Nu een beetje mijmeren over wat het nieuwe jaar zal brengen, mij waarschijnlijk een volgende knie-operatie en hopelijk mijn 50 ste verjaardag in augustus en verder moeten we allemaal maar weer afwachten hoe het jaar verloopt.
Wat betreft creatief heb ik nog aardig wat op mijn lijstje staan oa:- het hartknopen-kussen, het schaapjesmuziekdoosje, het "Lucy"kussen, de bloemenmaker uitproberen, nog diverse Zpagetti-projecten, een tas met mijn borduurwerk er in verwerkt en zo kan ik nog wel even doorgaan. Gewoon weer lekker een frisse start maar vandaag nog even niet, vandaag moet ik bijtrekken van alle drukke dagen die achter ons liggen . Jullie allemaal een frisse start voor 2012!!!!!!

12 opmerkingen:

 1. Hoi Linda, wat een onderneming he, die Nieuwjaarsduik! Inderdaad behoorlijk frisjes! Nou, mij zal je daar ook niet zien hoor. Ben net als jij ook aan de koffie maar met een overgebleven oliebol in dit geval.
  Kon het bloggen toch niet laten en zat al te grijnzen bij die geweldige foto van deze stoere badgasten. Ga het nieuwe jaar ook lekker rustig van start!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lekker rustig aan, je hebt nog een heel jaar in het verschiet ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Voor mij ook geen nieuwjaarsduik, maar koffie met overgebleven oliebollen en appelbeignets!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk bijkomen en allemaal plannetjes maken en weer fris (zonder nieuwjaarsduik)het Nieuwe Jaar in. Alle beste wensen en groetjes Roos.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een duik in allemaal nieuwe creatieve dingen dus :-) Van alleen het mijmeren erover kan je veel plezier hebben toch!?!?!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lekker, zo'n rustig dagje! Geniet er maar van. Leuk, al die nieuwe creatieve voornemens. Ik blijf je het komende jaar ook volgen en ben zeer benieuwd wat er allemaal voorbij zal komen...
  Zo'n nieuwjaarsduik is niets voor mij, zelfs niet met deze temperaturen. De koffie met overgebleven oliebollen/appelflappen komt me wel heel bekend voor: dat is bij ons vaste prik op nieuwjaarsdag ;)

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 7. voor jou een creatief en mooi 2012 gewenst!
  ik duim alvast mee dat die knie-operatie goed verloopt en je je 50e verjaardag als een jong veulen terug kan beleven :oD

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jij ook een fantastisch, gezond, liefdevol, creatief 2012 gewenst! Dat we weer mooie dingen mogen maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Brrr, laat die nieuwjaarsduik ook maar aan mij voorbijgaan! Leuk zoveel creatieve projecten in het vooruitzicht, ik lees er wel over op je blog! Groetjes Carolien

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Net als Moos dacht ik ook meer een duik richting creativiteit, dat ligt ons toch wat beter...
  Linda, bij deze de allerbeste wensen voor dit nieuwe jaar. Je bent heel wat van plan, we gaan het vanzelf allemaal lezen op je blog...

  Groetjes, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ook voor jou een voorspoedig, creatief en vooral gezond 2012 gewenst.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. z'n nieuwjaarsduik is niets voor mij maar ik hou wel van een frisse start.. we gaan er weer tegenaan ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Superleuk als je een reactie achterlaat, liefs Linda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...