donderdag 5 januari 2012

High tea..

Vanmiddag heerlijk wezen High tea-en met mijn vriendin, het was onderhand ook weer eens hoog tijd om bij te praten na zo'n drukke decembermaand. Het haken staat nog steeds op een laag pitje eens kijken of ik van het weekend de spirit weer terug krijg, ideetjes genoeg,hoor, dat is niet het probleem maar geen puf :-(

11 opmerkingen:

 1. Jij en je vriendin zien er gezellig uit hihi !
  De puf komt vast weer terug hoor. Ik heb nu ook even geen puf meer en heb wel heeeeel veel plannen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lekker meis zo'n high tea middag met een vriendin. Gezellig!!!!!!!

  Joh bij mij ook volop plannen, maar echte puf ..... ik haak dan wel maar rommel in mijn gevoel maar wat aan ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gezellig! Alles op zijn tijd hoor. Haken is geen moeten. Je krijgt vanzelf wel weer de kriebels om te beginnen en anders maar even niet, toch?

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 4. En... gingen jullie ook zo heerlijk opgedoft, Linda? Misschien een tip om even iets anders te doen, soms ben ik het breien even zat, dan haak ik of andersom.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hihi, ik ben zo te lezen geen uitzondering, hier schiet het ook niet op, heb ook geen zin om te haken. Gezellig lijkt me dat, zo'n high tea, maar het lijkt me dat je er wel heel vol van wordt ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ALles op z'n tijd hoor Linda, het komt vanzelf wel weer..

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Linda, wat een leuke foto van jou en je vriendin ...ik ga je nu zeker herkennen op de 28e januari hihihiihihi.....

  Mijn puf is alweer een beetje terug aan het komen , ben gestart met het haken van een tas, en gaat lekker vooruit ...

  Liefs
  Marjo

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gezellig hoor, zo'n High Tea, en helemaal op zo'n stormachtige dag als vandaag! En wat die creatieve plannen en ondernemingen betreft, die staan volgens mij bij half Nederland nog in de koelkast! Komt vast door die drukke Decembermaand. Iedereen heeft z'n kruit een beetje verschoten denk ik. Hier net zo hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. High tea'en is zo leuk! En gezellig!

  Hopelijk heb je snel je haak-puf weer terug. Hier ga ik juist als een speer... Maar dat is vast ook van korte duur... Leert de ervaring mij...

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gezellig zo'n high-tea met een vriendin!
  Haha, moet lachen dat je met swap-expert noemt, want dat ben ik helemaal niet, ik heb slechts 1 keer geswapt. Maar natuurlijk wel de adventswap georganiseerd :-)
  Maar ik heb een paar tips: spreek van tevoren een (ongeveer) bedrag af om teleurstellingen te voorkomen. Niet dat de een een megagroot pakket heeft en de ander veel kleiner. Maak ook afspraken of je de cadeautjes zelf maakt of koopt of beide. Mail een lijstje met je interesses. En verder: pak de swap leuk in, elk cadeautje hoe klein ook, kun je een papiertje omheen doen, dat maakt het uitpakken extra leuk en natuurlijk ook de doos beplakken en een handgeschreven kaartje erbij... dat is tenminste wat ik zelf altijd waardeer! Ben benieuwd, met wie ga je swappen? Ik lees het wel op je blog tzt, veel plezier met de voorbereidingen!
  Liefs Carolien

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Gezellig High-Tea-en met een vriendin. Zulke uitjes geven altijd weer energie.

  BeantwoordenVerwijderen

Superleuk als je een reactie achterlaat, liefs Linda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...