woensdag 11 januari 2012

Beentjes omhoog...

Gisteren bij de orthopeed geweest en binnenkort gaat mijn rechterknie ook in de revisie dan zit ik weer 6 weken met mijn pootje in het gips. Helaas is er een wachttijd van 6-10 weken dus kan ik mijzelf nog even geestelijk voorbereiden en natuurlijk zorgen dat er genoeg materiaal in huis is om mij al die weken bezig te houden. Nu is dat vorig jaar ook zeer goed gelukt en zal dit vast ook deze keer geen problemen gaan op leveren. Vanmiddag al even geoefend, beentjes omhoog en haakwerk in de hand, prima houding toch????
Mijn sneeuwpopje begint ook langzaamaan te vorderen...

13 opmerkingen:

 1. Oei, dat klinkt niet goed ...6 weken weer terug in de gips .....moet je dan al die 6 weken liggen ? Ja dan zul je idd veel garenvoorraad moeten hebben en hopen dat alles in orde komt ...

  Liefs
  Marjo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haken is leuk, maar verplicht stilzitten niet. Alvast veel sterkte gewenst en wat worden het haakproject en het borduurwerkje mooi!
  groetjes Talitha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gelukkig kun je nu nog volop bewegen.., want je moet natuurlijk wel even wachten tot nà 28 januari hè...
  Je stola groeit met de dag, wow..wat wordt ie mooi, Linda!

  Groetjes, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel veel fröbelen dan maar. Hopelijk is niet niet pijnlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat heet "van de nood een deugd maken"; liever niet, maar als het toch persé moet, dan maar zo aangenaam mogelijk. Gelukkig inderdaad NA 28 januari! Je gaat wel hard met zowel je stola als je borduurwerk.
  Sterkte met de geestelijke voorbereiding!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oei, 6 weken is wel erg lang. Maar gelukkig heb je een prima hobby om je er doorheen te slaan.
  Ik hoop je in ieder geval nog wel te zien de 28e!

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Krijg je een kunstknie dan? Vanmiddag mijn moeder naar het ziekenhuis gebracht, die krijgt morgen een kunstknie, ik hoop dat het alemaal voorspoedig verloopt! Ik heb ook al gezegd dat ze moet gaan breien of haken! Sterkte met je knie!! Groetjes Carolien

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat is wel pittig voor je, die vooruitzichten, maar dat handwerken maakt dan wel veel goed. Zorg maar dat je voor de operatie in topvorm bent, dat scheelt meestal de helft. Sterkte, Linda!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oeh, hoewel de operatie natuurlijk niet leuk is, is het wel een aantrekkelijk vooruitzicht om 6 weken met de benen omhoog te kunnen hobbyen. Maar ik wil je toch veel sterkte wensen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oei, dat zal nog niet meevallen. Zes weken is best lang! Wat vervelend voor je. Tsja, dan zit er maar 1 ding op, bezigheidstherapie!!! Ik denk dat je de juiste houding zo wel aardig hebt gevonden! Alle wolletjes, borduurzijde en leesvoer binnen handbereik en de dagen vliegen voorbij! Kun je dan nog wel bij de computer komen of moeten we al die tijd jouw blogberichtjes missen??? Dat zou wel heeeeeeeel ongezellig zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dat wordt een erg mooie deken zeg!! Veel sterkte met je been de komende tijd (en ja, dan kun je maar beter een hoop haken).
  Groetjes, Esther.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. jee een operatie in het vooruitzicht, niet zo leuk, dan mogen die 6 weken rust daar best wel tegenover staan. kan je wel lekker veel doen ;-) goeie bezigheidstherapie inderdaad

  BeantwoordenVerwijderen

Superleuk als je een reactie achterlaat, liefs Linda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...