woensdag 18 januari 2012

Satèetje Lucca

Wat een genot zo'n puppy en helemaal zo'n ienimienie beestje als Lucca maar vergis je niet het is een echt hondje.Eigenlijk ben ik van de grote harige honden, Berner Senners en Leonbergers hebben ons huis al bevolkt maar dit kleintje heeft mijn hart gestolen. Nu ik met zijn jasje bezig ben heb ik elke dag een goed excuus om even bij hem langs te gaan er moet tenslotte elke keer even gepast worden,hi,hi.


Dit was de eerste sessie is het geen plaatje en gelukkig klopte mijn maatwerk, want voor zo'n klein hondje kon ik geen patroontje vinden dus nu ben ik zelf aan het "ontwerpen" geslagen.


Dit was vanmiddag ik moest even checken of de gaten voor zijn pootjes klopten tot nu toe verloopt alles goed dus nu weer een stukje verder en morgen moet ik vast nog even langs om te passen, hoe vervelend ;-))


20 opmerkingen:

 1. ach wat een droppie, die is straks vast helemaal heppie de peppie met z'n groene jasje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wat geweldig om te zien dat sateetje Lucca....wat een schatje, en volgens mij wordt het een supermooi jasje ...

  Liefs
  Marjo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha, dat is handig van je bedacht! Niks leuker dan met een pup kroelen, en wat is ie mooi! Ik houd ook van grote honden, vooral duitse herder, maar dit kleintje is echt heel leuk om te zien!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een schatje.
  Leuk dat groen.

  Groet, Gonny

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mocht ie zelf de kleur kiezen? 't is echt een schattig hondje

  BeantwoordenVerwijderen
 6. O jee, ik ben bang dat er binnenkort ook bij jullie zo'n kleintje rond loopt hahaha ik ken je langer dan vandaag. Maar mijn zegen heb je hoor, kan ik tenminste lekker "de hond" aanhalen als ik er ben. Voor deze ben ik niet bang.
  gr Minizus

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Haha en hij laat t allemaal nog toe ook ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Haha en hij laat t allemaal nog toe ook ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die eerste foto is wel een beetje eng; echt een sateetje om te zien. Maar, zoals ik had verwacht moest ik wel heerlijk lachen om je foto's. Alhoewel ik het wel een stoer jakje vind worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat vervelend dat je vanmiddag weer langs moet voor een pas-sessie hihihihihi. LOL

  Wat is het toch een scheetje zeg!! Dat wordt een stoer jasje zo te zien!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een schattig hondje! En heel klein! Ben benieuwd hoe zijn truitje zal staan:)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Och joh, ik moest wel vreselijk lachen! Een sateetje, hoe kom je erop. Ik denk dat je jasje een groot succes wordt, maar aan eentje heeft ie vast niet genoeg....... De rest van de winter ben jij zoet als nieuwste designer van hondenjasjes!
  Daar is volgens mij behoorlijk wat vraag naar. Nieuwe carriere misschien??

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Haha! Geweldig, die foto's. Wat een schatje. Ik kan me voorstellen dat je helemaal verliefd op dat beestje bent geworden. Helemaal niet erg om steeds even langs te moeten bij de buurvrouw....

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hi! So cute! I love! Have a happy day! Greetings Riitta Sinikka

  BeantwoordenVerwijderen
 15. super schattig zowel hondje en ik denk ook het jasje, gr marloeskreatief

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een schattig hondje! En het groene jasje wordt vast ook heel mooi! Je bent al aardig op weg! We zien elkaar gauw, nog een weekje! groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 17. owwww wat lief! Ik krijg ook gezinsuitbreiding! Onze Willemijn is een mopsje en komt 31 januari bij ons :-)) Zal ik dan ook maar een jasje maken?? groetjes, Margriet (sparkelz-creatief)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ja, hoor , mijn patroon zou ook verschrikkelijk moeilijk zijn en heel vaak gewoon gepast moeten worden. Ook ik ben voor grotere honden maar dit is echt een scheetje :))
  Leuk dat je nieuwe volger bent geworden, moet mijn blog toch nog afgekeurt worden door google dan kan ik jou tenminste op mijn kaartenhoekje weer vlug terugvinden ;)
  Liefs, Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een lief hondje! Ik kan met voorstellen dat je graag gaat passen. Het jasje staat vast heel leuk. Groetjes van Marijke

  BeantwoordenVerwijderen

Superleuk als je een reactie achterlaat, liefs Linda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...