maandag 30 januari 2012

Kringloop: goedkoop werd duurkoop!!!!

Zoonlief en ik hadden besloten om vanmiddag een rondje kringloop te doen, hij op zoek naar tin en een kist en ik naar van alles en nog wat????
In Alkmaar zitten 3 kringloopwinkels in 1 straat en toen we deze binnen reden zei ik al: zo heeft heel Alkmaar vandaag besloten naar de kringloop te gaan!! Geen parkeerplaats te vinden terwijl het echt een hele lange straat is maar gelukkig aan het einde een plekje tussen de bomen.
 Bij de eerste winkel was het meteen raak ik vond een mooie schaal met bijpassende juskom er zat een schattig blauw bloemetje op, helemaal leuk, wat blauwe druifjes er in, enig en vervolgens vond ik ook nog een allerliefst Delfs blauw "flesje".Tja, nu hadden we ons handen vol niet zo handig als je nog 2 winkels af moet dus zoon zou even naar de auto lopen en ik bleef netjes wachten. Op een gegeven moment wierp ik eens een nieuwsgierige blik in de verte, o,jee stond daar nou iets blauws om hem heen, ik ben enigszins kippig maar het belletje begon al snel te rinkelen, nee he, ja dus !!! Twee vriendelijke parkeerwachters hadden reeds een bon uitgeschreven, sorry mevrouw u stond niet in een parkeervak!!
(AAAAhhhhhhh) Er ligt sneeuw ik zie zowat geen vak probeerde ik nog maar de heren waren onverbiddelijk en wat kost zo'n half uurtje kringloop: € 85,- en er komen ook nog administratie-kosten bij.
Ik was gelijk uitgekringloopt !!! Hier nog even wat foto's van mijn uiteindelijk dure buit :-( 
Het Delfs blauwe vaasje heeft al een plekje gevonden, schattig toch zo bij elkaar. Wel ik heb mijn ergernis weer van mij afgeschreven waar een blog al niet goed voor is!!Hopelijk verloopt de rest van de week iets minder enerverend ;-)23 opmerkingen:

 1. Oeh wat balen!

  Klinkt misschien raar, maar gelukkig heb je wel superleuke dingen gekocht bij de kringloop. Anders was het helemaal zuur geweest...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer, jammer, maar ..... ik ben wel heel weg van jouw schaal en juskom !!!! :o)!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Grr.... dat is vervelend geld uitgeven! Maar wel mooie vondsten gedaan - en wat is het heerlijk dat je het gelijk kan bloggen he? Scheelt in de bloeddruk, echt waar :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ai, dat is balen!
  Maar zo snel mogelijk vergeten. Een goede remedie is heel erg losgaan met een haaknaald en een lekker zacht, mooi gekleurd wolletje :p
  Maar je hebt wel mooie spulletjes gekocht ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ohh wat zonde zeg.. ik vind dat altijd zo ..nou ja, laat ik maar geen lelijke woorden schrijven. Maar gelukkig heb je wel wat leuks kunnen scoren. dat maakt het ene beetje goed. en denk maar aan zaterdag terug dat maakt weer een hoop goed ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Verdikkie, daar zat je nou echt op te wachten. Soms zijn die parkeerwachters toch zo irritant grrrrrr, ze waren weer blij een bonnetje te kunnen schrijven denk ik.
  Je (dure) schaal is wel echt heel mooi !

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat is balen, maar je schaal en juskom vind ik heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh, wat is dat balen zeg, van 85 euro kun je zoveel leuke spulletjes kopen.
  Wel heb je hele mooie aankopen gedaan, geniet daar maar van.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ai, dat is zuur zeg. Ik zou daar ook goed de smoor in hebben, maar de spulletjes die je gescoord hebt zijn heel leuk. En...je had weer een leuk onderwerp voor op je blog!!

  groet, Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 11. ja dat is wel balen ,maar je hebt wel heel erg leuke dingen gekocht,laat het maar los het zijn van die dingen waar je niks mee kunt,gr marloeskreatief

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oh, dat is wel verschrikkelijk balen! Dan is de lust om te kopen inderdaad gelijk voorbij. Maar gelukkig had je al wel een paar heel mooie inkopen gedaan! Die pakken ze je niet meer af :)

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Gatverrrr ...als mij dat overkomt vloek ik van hier tot in Tokio .....maar jouw schaal en juskom zijn geweldig mooi!!

  Liefs
  Marjo

  BeantwoordenVerwijderen
 14. bah wat stom!!! en dat omdat je niet in het vak stond??? Dorie, als ze dat hier in België beginnen doen dan moeten ze 100 man extra aanwerven per korps!

  Maar goed, 't is een beetje dure kringloop geworden maar wel heel mooie :oD

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Onuitstaanbaar eigenlijk he?
  Je trekt altijd aan het kortste eind in zo'n situatie. Heel jammer, maar ik ben weg van je prachtige schaal en juskom. Die pakken ze jou miet meer af!
  Vond je idee voor op de plee ook wel erg leuk moet ik zeggen, daar had ik nog niet eens aan gedacht.
  Wie weet!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Auw sneu geld zullen we maar zeggen!
  Je aankopen hebben zo wel een verhaal erbij.
  Groetjes Albèrtje

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ah.., wat flauw van die agenten, laten ze echte boeven gaan vangen!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. hé dat is idd een domper op de vreugde!! en dat omdat je niet in een vak staat zeg...pfffff. boeven zijn het!! maar je aankopen zijn wel om van te genieten en dat zou ik maar lekker doen ;) Groetjes, Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Jammer is dat!
  Waar bloggen al niet goed voor is!! Hihihi...maar je hebt wel leuke dingen gevonden!!

  Groetjes Thea ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Jeetje wat een slijmerds! Je kan ze soms wel villen!!! Ging ik laatst schaatsen, kreeg nog een kortingsbon en toen ik terug kwam op de parkeerplaats had ik ook een vette bon, dat was voor mij ook een duur ochtendje schaatsen.Je heb in ieder geval toch leuke koopjes gehaald! Welke straat zit de kringloop in Alkmaar?

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Oh, wat vreselijk die bon, om gigantisch van te balen!!!!!!! Ik zou waarschijnlijk de rest van mijn leven bij het zien van die schitterende schaal en andere spulletjes de prijs van die bon voor me blijven zien...! Hopelijk ben je er toch nog blij mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Dat is goed balen zeg!
  Gelukkig maar dat je in elk geval nog leuke dingen gevonden had. Dat maakt het weer een beetje goed.
  En wie weet ga je een keer met je spulletjes naar Tussen kunst en kitsch en blijk je juist iets heel waardevols gevonden te hebben. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Superleuk als je een reactie achterlaat, liefs Linda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...