zondag 29 januari 2012

Bloggerdag 2012


 Gisteren samen met Angélique en Joke  naar de Bloggerdag in Sliedrecht gereden onderweg konden wij elkaar alvast leren kennen en het was erg gezellig, voor we het wisten waren we op de plaats van bestemming. Elizabeth ontving ons met een brede glimlach en een heerlijk bakkie koffie en gebak, langzaamaan druppelde iedereen binnen en zagen we voor het eerst welke gezichten en leuke persoonlijkheden er achter de blognamen zaten. Iedereen had prachtige maaksels mee genomen om op te hangen en al snel ontstonden er leuke gesprekken. Daarna begon het dobbelspel met de door ons meegebrachte cadeautjes, 1 met iets lekkers, 1 met iets wat je teveel had en 1 met een klein zelfgemaakt presentje. We hebben heel veel gelachen en de hilariteit was soms groot want we waren helemaal niet hebberig ;-)Toen we uiteindelijk mochten uitpakken kwamen er echt de leukste dingen te voorschijn, zo leuk om te zien hoe creatief iedereen zich had uitgeleefd.Ik had een lekkere doos chocolade (hoe vervelend) en als tegenhanger daarvoor een doos müesli-repen en een prachtig doosje met daarin 6 mooie onderzetters, thanks Jacqueline. Verder was Jeanet die helaas niet aanwezig kon zijn zo lief om een doos naar ons op te sturen met daarin prachtige bollen Catania Color waar uit wij allemaal een bol en een centimeter mochten kiezen (perfecte timing want die van mij is versleten) nogmaals hartelijk dank Jeanet!!
Na een prima verzorgde lunch, meiden wat hebben jullie ons verwend, richting LOODS 5 om nog wat leuke interieur-ideetjes op te doen, want wij kopen niets maar maken alles zelf (als we tijd hebben ) 
 Na een drankje, afscheid genomen van iedereen waarna Betsy voor elk van ons nog een schattig vilten engeltje had gemaakt,dank!!

Elizabeth, meid wat heb jij ons heerlijk verwend en ook Catharine en Petra bedankt voor jullie bijdrage. Een geweldige dag om op terug te kijken en fantastisch om iedereen ontmoet te hebben. Fijne zondag allemaal en speciaal voor Marjo en  Nancy, ik heb mijn profielfoto veranderd, de dames herkende mij nl. niet van de foto ;-)

15 opmerkingen:

 1. Wat leuk om je verslag te lezen van deze gezellige dag! Net of ik er toch nog even bij kon zijn! Geweldig dat Elisabeth dit georganiseerd heeft, ik vond het een superleuk idee en zo te zien was de uitvoering erg goed geslaagd! Geniet maar lekker na!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat klinkt dat ontzettend goed! Ik hoop echt dat ik ook nog eens bij zoiets aanwezig mag zijn. Lijkt me zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, het was echt helemaal super en zeker voor herhaling vatbaar!
  Ook ik ben nog aan het nagenieten. Dank je wel voor het rijden, was ook erg gezellig zo met ons drieën!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. IK heb er ook ontzettend van genoten. een dag om nooit meer te vergeten. Leuk om ook jou een keer in het echt te mogen leren kennen.
  Het zou zo maar een jaarlijkse terukomen kunnen worden want volgens mij hebben we er een goede herinnering aan.
  Je hebt er ook een leuk verslag van gemaakt.
  Het was ook een hele bijzondere leuke dag. en Loods 5 was een bron van inspiratie, zoals je zegt we zijn creatief genoeg om alles zelf te maken. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ooooh ik ben best een beetje jaloers hahaha, wat klinkt dat gezellig zeg en wat een leuk idee om dat zo te doen met die kadootjes. Vonden jullie het niet heel spannend om elkaar in het echt te zien ?!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo te zien hebben de dames van de organisatie geweldig werk verricht.
  Alle moeite was dus duidelijk niet voor niets! Wat leuk dat de dag zo geslaagd was en dat iedereen het zo naar de zin heeft gehad.
  Komt er ook nog een groepsfoto??
  Dat zou voor ons thuisblijvers wel leuk zijn ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het was zeker een hele gezellige dag. Leuk om alle gezichten te zien bij de weblogs en heerlijk kunnen kletsen met iedereen.
  Zeker een dag die voor herhaling vatbaar is, ik ben er dan in elk geval weer bij.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Haha, ja, nu zie ik het, wie je bent ;-)
  Ik vond het super je te ontmoeten!! Oh ja, ik ben trouwens die met die 6.. volgers ;-)
  Maar leuk verslag, leuke foto's (van jou!) en van de dag! Volgende maand weer?
  liefs, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ipv jaarlijks..maandelijks ...goed idee ....in de zomer met een BBQ erbij mmmmm kijk er al naar uit ...
  enne Linda...prachtige foto...en je bent een super verpleegster....een hele eer dat ik de laatste patiente was die je mocht inspuiten ...

  Liefs
  Marjo

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk die fotoos en het verslagje. Was er niet bij maar kan zo toch de super sfeer proeven :-)

  Schitterend om overal te lezen hoe jullie genoten hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat heb je er een mooi verslag van gemaakt! Ik ben het er helemaal mee eens! Wat hebben we genoten en de dag is omgevlogen! Heel leuk je ontmoet te hebben! En nog heel erg bedankt voor het mee rijden! Dat vond ik top!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Een leuk verslag en mooie foto's van een Super gezellige dag, groetjes Roos.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuk om te lezen dat het een geslaagde dag was. En cadeautjes krijgen (en geven) is altijd leuk, toch??
  groetjes, Marije

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een leuk verslag zeg, dat moet een topdagje geweest zijn! En wat jammer dat je die doos chocolade won, haaha;)))
  Super toch, zo een organisatie onder elkaar, puur genieten!
  Leuk dat je meedoet met de give-away,
  fijne week alvast,
  liefs, Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuk, om al die verslagjes van zaterdag te lezen.. Het was een leuke dag én.. voor herhaling vatbaar..
  Vriendelijke groetjes van
  Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen

Superleuk als je een reactie achterlaat, liefs Linda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...