maandag 5 december 2011

Stoofpeertjes,kerst en een kaart.

Gistermiddag weer heerlijk met vilt bezig geweest, ik heb eigenlijk nog niet zoveel met vilt gedaan maar het was een aangename kennismaking. Werd ik zaterdag gehuld in de geur van pepernoten(ze waren heerlijk) gisteren hing er de geur van stoof-peertjes in ons huis, past prima bij kerst-knutsels toch?? Die heerlijke kaneelgeur bracht mij helemaal in de stemming, ik maakte achtereenvolgens een kersthuisje, een prachtig uiltje en toch ook maar een bal geprobeerd, ik had ze al op diverse blogs langs zien komen.
 Natuurlijk was het 's avonds wel weer hoognodig om ook nog even mijn haaknaald vast te houden en maakte ik deze kerstman want die mag tenslotte ook niet ontbreken.
Van de week ook mijn tweede kaart via Postcrossing ontvangen uit de Oekraïne, eentje met pimpampoentjes die hebben ze daar waarschijnlijk dus ook???
Ik wens jullie allemaal weer een fijne week toe!!!

11 opmerkingen:

  1. Wat onzettend leuk die viltkerstdingentjes. En wat zou het heerlijk geroken hebben bij jou in huis, water loopt me al in de mond.

    Mooi kaart en ook zoiets leuks om dat te doen.

    Gr. Debby

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke hangers !!!!! En inderdaad, stoofpeertjes horen bij ons ook helemaal bij de maand december !! :o)!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Je bent weer lekker bezig geweest met mooi resultaat!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Schattig dat kerstmannetje, de feestdagen stimuleert wel om allerlei dingen te maken.
    Veel plezier en groetjes Roos.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een leuke dingen weer ...ik wil ook wel eens iets met vilt proberen ...Maar ik wil zoveel....na deze week ben ik alle dagen lekker weer thuis en ga ik veel dingen proberen :-)

    Liefs
    Marjo

    BeantwoordenVerwijderen
  6. wauw hoe mooi die viltversierinkjes! superleuk gedaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat ben jij heerlijk creatief bezig geweest. Je hangers zijn echt leuk geworden. Ik ben helemaal verliefd op dat huisje. Zo leuk, met die sneeuwlaag er op.
    Stoofpeertjes zijn inderdaad heerlijk en horen er ook echt bij vind ik. Mijn man en ik zitten ook regelmatig allebei met een mand op schoot te schillen en manlief kookt ze dan en zorgt dat ze worden ingemaakt in potjes. Heerlijk om zo een voorraadje in huis te hebben :)

    lieve groet,
    Betsy
    Wolatelier DiAn

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat heb je weer leuke dingen gemaakt, ik had kaneelbroodjes gebakken en dat rook ook zo lekker , dat wil je alleen maar gezellig zitten handwerken ;o)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Oh, ze zijn wel heel erg leuk hoor! Je hebt echt eer van je werk! Lekker he, al dat gefrutsel.Kun je het wel allemaal in je kerstboom kwijt?
    En wat die stoofperen betreft, daar zijn wij ook allemaal heel erg gek op! Ik heb er een heel lekker recept van, dat ga ik binnenkort op mijn blog zetten.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Heerlijk stoofpeertjes mmmmmm... die horen gewoon bij de kerst.. krijg er gelijk trek in. en je kerst versieringen zijn zo leuk geworden. vooral dat uiltje springt eruit. En de Kerstman is ook al zo leuk. Wat heb je veel gedaan zeg.

    grtjs petra

    BeantwoordenVerwijderen

Superleuk als je een reactie achterlaat, liefs Linda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...