vrijdag 3 februari 2012

Witte wereld!!


Vanochtend heeft het zo'n 3 uurtjes gesneeuwd en we hebben eigenlijk alleen maar heerlijk en met een soort kinderlijke verwondering naar de vallende witte vlokken zitten kijken. Als de sneeuw net ligt is de wereld zo prachtig maar helaas het maagdelijk wit is al niet meer.


Ook wij zijn daar debet aan want zoonlief heeft net een pad sneeuwvrij gemaakt en komt nu binnen met de mededeling dat zijn tenen er afgevroren zijn ;-)Puck en Pepper hadden 1 ste rangs-plaatsen op de warme vensterbank maar Deense Ko, onze zwart/witte kater wist niet hoe snel hij buiten moest komen, zo snel dat ik niet eens een foto van hem kon maken.Alhoewel ik geniet van de mooie plaatjes blijf ik lekker binnen en heb net even een patroontje voor een poppenponcho opgezocht. Zo heerlijk met een kop thee op de bank iets leuks haken voor pop Lisa.


 Zij is liefdevol afgestaan door Anouk en haar heb ik als bedankje onlangs een telefoonhoesje en een Hello Kitty cadeau gedaan in de lievelingskleuren van Anouk: lichtblauw en paars. Zij was er erg blij mee.


Gelukkig hoor ik net dat er weer leven terugkomt in de tenen van mijn zoon dus hij heeft zijn zware werk in de kou "overleefd" zonder blijvend letsel ;-)  

13 opmerkingen:

 1. Hier ligt nog een beetje sneeuw die er begin van de week gevallen was ...wij zitten nu op de volgende lading te wachten die vanuit NL komt ...het zou ons in de loop van de dag verrassen met ene laag sneeuw ....en brrrrr koud maar lekker haakweer :-)
  Liefs
  Marjo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk hè zo een dik pak sneeuw ineens. Ik heb net met wind tegen door de sneeuw naar school geploeterd, zowee wat een witte wondere wereld. De kinderen vinden het fantastisch !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hm, ook maar eens één van mijn lieve zonen lief aankijken...(oeps alleen de minst-actieve zoon is aanwezig :p)
  Hier moest ik eerst de schuurduer en de achterdeur uitgraven om er door te kunnen en ik zit nu heel hard te duimen dat vriendlief vanavond gewoon kan komen. Mooie foto's heb je gemaakt!
  Leuke hello kitty en hoesje heb je gemaakt! Ik vind de kleurtjes goed bij elkaar passen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aaah, jij hebt ook van die heerlijke sneeuwplaatjes.
  Kun je me trouwens jouw zoon niet effekes lenen, want die van mij is nog niet thuis en hier ligt nog het een en ander! Hihihi!! ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. O.., geweldig! Je geniet er op dezelfde manier van als ik...
  En helemaal lekker als je zelf niet weg hoeft. Bij ons lag er vanmorgen nog maar een dun laagje, maar nu om 4 uur hebben we ook een lekker pakkie...
  Heerlijk breiweertje, Linda...!

  Groetjes, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuk hoesje en sleutelhanger! Het is ook echt weer om binnen te freubelen he? fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja vooral achter het raam is het prachtig, maar ook ik ben al flink aan het lopen geweest (wel sneeuwijzers onder)met Grace ze vind het heerlijk,gr marloeskreatief

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie sfeerfoto's heb jij gemaakt van de sneeuw!
  Zo leuk om dat ineens op alle blogs voorbij te zien komen :)
  Je hebt ook een leuke ruil gedaan: de pop voor de Hello Kitty en het hoesje. Ze zijn mooi geworden trouwens.

  Fijn weekend en een lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie foto's!!!
  Handig zo'n sneeuwschuivende zoon, ik heb het na het werk zelf maar effies aam de voorkant gedaan en weet hoe zijn tenen aanvoelde hihihihihihi!
  Daarna door tuin naar buiten en geholpen met sneeuwschuiven op het ijs .... buurtactie voor een mooi schaatsbaantje (tegen die tijd voelde ik mijn tenen al niet meer)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ga maar gauw een paar warme sokken voor je zoon breien! ;-)
  Groetjes, Ria.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een schattige Hello Kitty's heb je gemaakt, wat zal ze daar blij mee zijn! Het is nu echt weer om lekker te handwerken, alhoewel ik er morgen hopelijk toch op uit kan om eindelijk van de sneeuw te genieten die hier in de loop van de middag voor het eerst gevallen is...! Lieve poezen ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Er ligt een lekker pak hier in de Betuwe! Ik zou het weekend weg gaan maar heb me bedacht. Met die sneeuw en gladheid overal stap ik de auto niet in! Na het werk gelijk boodschappen gedaan, dus ik heb de buit binnen! Tuinpad en stoep zijn eigenhandig schoon geveegd want het ontbreekt hier aan manvolk. Maak er een knus en creatief weekend van!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ja Deense Ko is een echte kat, maar jullie lijken nu wel scandinavië want wij hebben niet zoveel sneeuw gehad als jullie , maar ik ben niet jaloers hoor hou het maar lekker daar het vriest hier dat het kraakt -20 zeggen ze voor vannacht. ziet er weer erg leuk uit je blog.
  liefs Henrietta

  BeantwoordenVerwijderen

Superleuk als je een reactie achterlaat, liefs Linda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...