woensdag 26 oktober 2011

Klaar en bijna klaar.......

Na de kussens en de lampenkap pimp kwam mijn dochter nu met een vaas aan, ze had die van mij gezien en vond hem erg leuk dus of ik die van haar ook wilde pimpen, natuurlijk wil ik dat alleen moest ie wel grijs worden net als de rest. Hierbij het resultaat, ik vind hem schattig en Puck wierp ook even een snelle blik,ha,ha.
Op het moment ben ik met een halswarmer bezig, eigenlijk is hij al bijna af hij moet alleen nog in elkaar. Makkelijk patroontje van Drops ik kwam hem al bij meerdere bloggers tegen alleen een onding om te fotograferen, ik vond dit de redelijkste foto. Vorige week ook een paar kerstballen gehaakt van diverse soorten garen voor in mijn seizoenslijst, die wil ik in traditionele kerstkleuren houden, ze zijn nog niet gereed maar ik wilde ze toch even laten zien.

11 opmerkingen:

  1. Leuk, die vaas, zeker met zpagetti garen gemaakt! Ook de kerstballen vind ik leuk, ben ik ook mee bezig! In je aanhef lees ik dat je net als ik een beginnende blogger bent, maar je bent verder dan ik hoor! Mijn complimenten, daar kan ik nog wel wat van leren.Vooral het aantal volgers bij mij kan nog wel wat omhoog, heb je misschien nog tips voor mij.....?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ow, wat ben je weer lekker bezig! Zo leuk allemaal! Mooie kol in prachtige warme kleuren, mooie strakke vaas en mooie strak gehaakte kerstballen. Je kunt trots zijn op jezelf (maar niet alleen vanwege je creativiteit hoor!)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat leuk gepimpt zeg ...enne die halswarmer komt me bekend voor hihihih wel grappig om te zien hoe verschillend ze worden met andere kleuren hè?

    Marjo

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ha Linda, wat leuk dat jij mijn blog gaat volgen! Ik voel me helemaal vereerd!
    Je werkstukken zien er geweldig uit. Ben helemaal weg van de vaas! Misschien iets om zelf ook es uit te proberen..........

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Die kat...., hij schudde vast net z'n kopje..
    Ik vind die vaas erg leuk gepimpt, mooie kleur, mooi materiaal, mooie steek.
    Je halswarmer is echt een blikvanger, prachtig geworden!

    Grtjs, Elizabeth

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuke vaas, je brengt me op een idee want ik heb ook nog een grote vaas staan. Die kerstballen vind ik echt super. Denk dat ik er daar ook nog wel een paar van wil maken. hihi
    Ik moet ook heel niet naar andere blogs kijken veels te gevaarlijk
    grtjs Petra

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Mooi blog heb je meis, ik ben helemaal weg van je halswarmer !!! Waar kan ik het patroon vinden bij Drops?

    Fijn weekend, liefs Jann

    BeantwoordenVerwijderen
  8. The vase is so pretty. The neck warmer is also coming along beautifully.

    BeantwoordenVerwijderen

Superleuk als je een reactie achterlaat, liefs Linda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...