maandag 3 oktober 2011

Productief weekend

Voordeel van heel vroeg wakker is inderdaad een lang weekend en alle projecten die ik wilde afmaken zijn ook af, ondanks het feit dat ik zaterdagmiddag nog even een tukkie had gedaan want 5 uur is wel erg vroeg, weet nu hoe manlief zich voelt die stapt elke werkdag om die tijd zijn bed uit.

 Zondag een heerlijk fietstochtje gemaakt en onderweg kwamen we dit kraampje tegen, tja toen moesten er natuurlijk nog een paar kleine pompoentjes mee naar huis, alwaar zij nu liggen te pronken op de schaal. Ik heb nog een paar paddenstoeltjes gehaakt voor erbij en wat lichtjes versierd zo is het een mooi geheel voor op tafel.Verder zijn de sleutelhangers ook klaar, is mijn sjaal af en heb ik het kussen van mijn dochter eindelijk afgemaakt.
Nu is er weer ruimte voor nieuwe projecten maar eerst richting de markt om wolletjes in te slaan. Fijne creatieve week allemaal!!













6 opmerkingen:

  1. Oh wat een leuk tafereeltje....! Mooi gedaan ...

    marjo

    BeantwoordenVerwijderen
  2. jij bent druk bezig geweest! leuke dingen heb je gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zo, jij hebt zeker wel goed je best gedaan! Ziet er erg leuk uit!
    Ik woon overigens in Hoorn, weet niet of dat dicht bij jou is ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Goed idee! Ik zie van jou nergens een mailadres staan, anders had ik die weg nu wel gebruikt hihi, maar mijn mailadres staat op mijn blog. Als je wilt kun je daar ten aller tijden naar toe mailen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Nou, dan was het zeker ergens goed voor dat je zo vroeg wakker was! Wat een heerlijk gevoel moet dat geven dat je zoveel dingen hebt gedaan en afgemaakt. Ik was zo "stom" op nieuwe dingen te beginnen voordat ik mijn lijstje afwerkprojecten een kans gaf...

    Groetjes, Elizabeth

    BeantwoordenVerwijderen
  6. leuke dingen heb je gemaakt.
    zie ik al zoveel ideetjes om ook te maken
    die theelichtjes van mijn nieuwe herfstwol bv.
    haha nee eerst maar weer wat afmaken.
    :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Superleuk als je een reactie achterlaat, liefs Linda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...