woensdag 9 november 2011

Gepost en papieren egel

Ik heb sinds kort een nieuwe hobby Postcrossing(klik) ik heb mijn eerste 2 kaarten 2 weken geleden verzonden inmiddels is er daarvan 1 in Siberië aangekomen. Vandaag heb ik 4 kaarten gepost, voor elke kaart die verstuur krijg ik er 1 terug. Het waren dit keer allemaal dames waar mijn kaartjes heen gaan in Duitsland,Polen,Rusland en Taiwan en nu in spanning wachten tot ik mijn eerste kaart ontvang....

Vanmiddag was ik een poosje op mijn werk nog steeds therapeutisch maar het begin is er.Ik ben in ons team niet de enigste knutselaar, toevallig had mijn creabea-collega dienst en zij had iets leuks mee als voorbeeld omdat zij deze egel zelf ook wil gaan maken. Ik heb hem even mooi op de foto gezet.
Hij is gemaakt van een Bouquet-reeks boekje, de hoeken worden schuin afgesneden en vervolgens alle bladzijden op dezelfde lengte omgevouwen van kaft tot het midden.
Dan alleen nog 2 oogjes en een neusje en je heb een schat van een egeltje om notitie-papiertjes in te steken, leuk idee toch???

13 opmerkingen:

 1. Heel erg leuk! Grappig ook om er post in te steken! Komt goed van pas met al die prachtige kaarten die je straks vanuit alle windstreken gaat krijgen! Spannend hoor, ben benieuwd waar ze allemaal vandaan gaan komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hé, wat een gaaf idee! Zijn die boekjes tenminste nog ergens goed voor (sorry fans!). Hoe zal dat staan met al die kaarten er in?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk die egel, heb er ook al eens één van een creabea ontvangen, die staat op mijn bureau met allemaal papiertjes ertussen, erg handig. Maar kaarten van postcrossing ertussen zijn natuurlijk veel mooier!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja, die egel is echt leuk! Ik ben het trouwens helemaal met Angelique eens...
  Leuk idee door de kerstkaarten!

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk ideetje, zo'n egel zou ik wel op mijn bureau willen hebben staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel creatief, leuk om te onthouden!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nooit van gehoord..maar zou leuk zijn om al di kaartjes te ontvangen:)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ben ook al een tijd aan het Postcrossen hihi. Heb div kaarten uit o.a. China, Rusland, USA, Groenland etc. etc. LEUK om te doen (en krijgen natuurlijk ;) )

  Zo'n egel heb ik al eerder ergens gezien, mijn buuf heeft er ook eentje :) Kun je leuk al je kaarten inzetten ook, toch??

  Groetjes van Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 9. SIBIERIE woooowww!! waar mag dat wel niet liggen, daar is mijn kaartje nog niet heengegaan of ontvangen hoor hahahha ik kan inmiddels 6 kaarten versturen.. maar duitsland is na 43 dagen nog steeds niet aangekomen :s dus denk dat die ook niet meer aankomt het was trouwens ook een onwijs stom wijf watn ik had haar gemaild of ze hem toevallig gehad had.. maar ze heeft nooti antwoord gegeven hahaha....... stom!!!

  egeltje ook wel leuk hoor :D

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel leuk dat egeltje, helaas heb ik geen boekjes meer. toen ik wat jonger was, was ik gek van die boekjes, heb er denk teveel gelezen, maar denk dat de kringloop er nog wel een paar heb. Inderdaad leuk voor kerstkaartne dank je voor de tip

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ben helemaal weg van die egel! En wat moet je anders met zo'n bouquetreeks boekje, als egel veel en veel leuker! ;-) groetjes, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oh, wat schitterend, die egel. Je moet maar weer op het idee komen. Hij is echt geweldig. Liefs Liesbeth.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Echt heel mooi gemaakt! Ook leuk om kado te geven, met geld erin 'verstopt'??

  BeantwoordenVerwijderen

Superleuk als je een reactie achterlaat, liefs Linda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...