woensdag 16 november 2011

Van oud naar ...........

Mijn zoon vraagt al een tijdje om vingerloze handschoenen, niet omdat het buiten steeds frisser wordt, het heeft hier zelfs gevroren vannacht maar omdat hij tijdens het gamen zulke koude vingers krijgt : (  Maar aangezien deze moeder momenteel alleen maar met ami's bezig is was het er nog niet van gekomen. Afgelopen zondag zijn we de wol voorraad gaan checken of er nog een kleur voor hem bij zat.In een doos lag ook nog een oude sjaal en die vond hij wel gaaf!! althans de wol cq. kleuren. 
Aangezien ik zondag toch op de bank doorbracht na een avondje Marco B. ben ik de sjaal maar gelijk gaan uithalen, geassisteerd door Ko die de wol heerlijk vond en er helemaal van in extase raakte.


  Maandag begonnen met de handschoenen, ik had een patroontje, helaas in Amerikaanse haaktermen dus moest af en toe even googlen maar ik was vol goede moed. Op de gok begonnen want mijn pasmodel had een feestje maar hij paste bij mij dus geen probleem, dom,dom, want zoonlief blijkt toch wel iets grotere knuisten dan zijn moeder te hebben, dat word dus weer uithalen...... 
Trouwens nog knap lastig om met links een foto van je rechterhand te maken :-)


11 opmerkingen:

 1. HAHA idd moeilijk om met links een goeie foto te maken :)(Als je *snel* kijkt is het net alleen een losliggende hand zonder pols...ja ik zit nu eenmaal raar in elkaar en zie andere dingen hihihi) maar het is je gelukt. Pink is ook DOL op wol en als ik bezig ben...zit ze te azen op die bol. Amerikaans is echt wat anders dan bv Engels of Nederland haken, maar omdat ik bijna altijd met Amerikaanse patronen bezig ben moet IK altijd nakijken wat de Nederlandse termen zijn hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tjoe, wat een gedoe :P....Kan je weer uithalen omdat ze te klein zijn...ach ja, kleinigheidjes blijf je houden hihi...maarrr als ze straks eenmaal af zijn...owh owh, wat heeft zoonlief dan fijn warme handen om weer verder te kunnen gamen haha...

  Leuke foto's zo met poeslief :)

  groetjes Corine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha, hier worden ze door één meneer ook tijdens het gamen gebruikt.
  Uhm, ik zit denk ik ook raar in elkaar, net als de eerste die hierop reageerde: ik zag ook in eerste instantie een los liggende hand, hahahahaha. Maar je kon je werk toch ook om je linker pols doen en met rechts fotograferen?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi,

  Wat geweldig bericht om te lezen:)
  Kan niet wachten op actie foto ^^

  groetjes Melba

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ko heeft ook heerlijk genoten zo te zien, schitterend hoor! Ben je niet toevallig linkshandig, dan???? hihihi. Nee, het is echt knap van je hoor! Wat zal je zoon blij zijn, met zo'n lieve moeke.Liefs Liesbeth.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat worden een paar stoere handschoenen, en wat leuk dat je van oud naar nieuw gaat ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heerlijk om de poes zo te zien genieten. Tja, je zoon moet nog maar even geduld hebben. Van computeren krijg je trouwens wel echt koude vingers...!

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat zijn katten toch heerlijke beesten!

  Ik ken alles van uithalen. Dat doe ik namelijk regelmatig. Maar ach, je komt er wel met je vingerloze handschoenen ;-)

  Groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hahaha, die poes... wat heerlijk hè, ze moeten er ook altijd bij zitten!
  Dit is wel een leuk wolletje voor jongenshandschoenen.
  Als ze af zijn, dan neem je zeker wel een foto van je zoon achter de pc?

  Groetjes, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 10. geweldig Game handshoenen, heb mijn zoon er nog niet over gehoord. ze worden vast stoer en inderdaad van computeren krijg je koude handen.
  we willen natuurlijk wel het resultaat zien. en wat een leuke vlek heeft die kat. geweldig met die wolletjes

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Jouw zoon boft het maar! En het is inderdaad niet moeilijk, een favicon maken, maar we hoeven het wiel niet allemaal uit te vinden he?! Ik ben zelf ook gek op tips! Als ik mijn lijstje afgewerkt heb en eindelijk tijd heb om te haken, dan kom ik bij jouw voor tips!

  BeantwoordenVerwijderen

Superleuk als je een reactie achterlaat, liefs Linda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...