zondag 16 oktober 2011

Zoldervondst !

Leesvoer
Tijdloos Delfsblauw

Mooie patroontjes

 Gisteren op zolder was ik op zoek naar onze dikkere dekbedden en kwam ik een plastic zakje tegen waarvan  de inhoud mij onbekend was. Groot was mijn vreugde toen het borduur-tijdschriften en patronen bevatte en er zat ook nog een Ariadne extra in met leuke poppenpatronen ws. heeft mijn moeder het tasje ooit in mijn handen gedrukt en heb ik het zonder eens goed te bekijken gelijk afgevoerd naar zolder(erg,hè schaam mij diep) Heb gister heerlijk zitten genieten van heel veel prachtige borduurtjes vooral die Delfsblauwe vind ik enig en in het poppenblad van Ariadne stond deze muizen-familie die vind ik zooooo leuk, ze zijn gelijk op mijn to-do lijst gezet, zo schattig. Gister had ik toevallig moeders nog aan de telefoon en heb haar gelijk verteld over mijn vondst en hoe blij ik er mee ben(ppfff gelijk weer van mijn schuldgevoel af)  

6 opmerkingen:

  1. Leuk, zulke verrassingen!
    Die Libelle creatief die bovenop ligt, heb ik ook nog wel. Ik zal vast ook nog wel wat leuke dingen hebben liggen die ik eerst niet interessant vond.
    Geniet er maar lekker van en van het mooie weer natuurlijk!
    Fijne zondag!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk oude tijdschriften, ik heb ook stapels, voor als ik niks te doen heb, dat gebeurt alleen nooit zo vlug!
    Fijne zondag!
    Groetjes Monique

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat is inderdaad een erg leuke vondst, om helemaal blij van te worden. Leuk he die oude Ariadnes!
    Liefs Carolien

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heerlijk die oude bladen, leuk en lekker weer even terug naar je kinderjaren. Ik heb een tijd geleden een hele map vol oude Ariadnes gevonden bij de kringloop, het rook ook echt naar vroeger ;-), zie http://annekids.blogspot.com/2011/01/nostalgie.html.
    Bedankt voor je leuke reacties op mijn blog, die van jou is ook erg leuk: ik heb me meteen aangemeld als volger!
    Groetjes, Anneke

    BeantwoordenVerwijderen
  5. heerlijk om zo een vondst te doen! geniet er van!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hallo.ik Marijke ben al jaren opzoek naar deze patronen. Heb in1985 die muizen gemaakt.voor mijn oudste dochter. Voor 5dec. Heb zo verkleint. Dat ik ook een baby muis had. Die alleen een luier aan had.wil ze graag opnieuw maken. Want ze zijn zo versleten. Wil graag patronen. Bij voorbaat dank.

    BeantwoordenVerwijderen

Superleuk als je een reactie achterlaat, liefs Linda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...