maandag 9 januari 2012

Update W.I.P. en gezinsuitbreiding.......

Gisteren heerlijk tijdens het schaatsen kijken op tv, aan het haken geweest. De toeren worden alleen steeds langer dus voor mijn gevoel schiet ik niet zo op maar ik ben wel helemaal weg van de kleurtjes.


Verder kocht ik een poosje geleden toen ik bij toeval weer eens in de speelgoedwinkel kwam, tsja met volwassen kinderen kom je daar niet zo vaak meer, dit exemplaar, ooit bezat ik er zelf eentje maar wat daar mee gebeurd is geen flauw idee ?? Ik liep er al een tijd over te denken en die dag sloeg ik toe. Boeien, wat anderen er van vinden ik koop gewoon een BARBIE, ik bezit ook al poppenhuizen dus voor sommige mensen ga ik toch al voor seniel door ,ha,ha !!


Mijn mannen keken niet eens vreemd op van mijn aankoop en wat wil het toeval kort daarna komen Petra en Henrike allebei met een poppenblog, natuurlijk had ik al vaker poppen op diverse blog voorbij zien komen en ik als voormalig poppenmoeder vond het enig. Vroeger maakte ik altijd kleertjes voor mijn Barbies en poppen en dus vond ik dat er ook maar een pop moest komen, op Marktplaats kocht ik dit schatje.


Het is een Bella popje en die had ik vroeger zelf ook, ze heeft volg-oogjes, doodeng volgens mijn zoon die dan gelijk over Chucky begint. Oeps klein trauma van vroeger ;-) En toen ik vanochtend op mijn werk kwam lag er een popje op het kantoor natuurlijk zag ik haar direct en Hoera, er hing een briefje op: ze was met liefde afgestaan door de dochter van mijn collega of ik interesse had??? Hoe lief van Anouk nou daar zeg ik geen nee tegen dus nu heb ik plotseling 3 poppen die graag gekleed willen worden. 


Ik ga dus druk op zoek naar leuke patroontjes en ik had inmiddels ook al het een en ander gevonden. Alleen eerst verder met mijn kraamcadeautjes, die zijn bijna klaar en natuurlijk de omslagdoek dus de meisjes moeten nog even geduld hebben.




16 opmerkingen:

  1. Schaatsen kijken en haken (of breien) is een ideale combi, Linda. Dat vond ik afgelopen weekend ook. Prachtige kleuren, maar het wordt ook wel heel erg mooi. De Granny, als achtergrond van je poppen is ook erg mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat is juist heel leuk. En vooral het gevoel van vroeger een beetje terug krijgen. Geweldig. Ben benieuwd hoe ze gekleed gaan over een tijdje, houdt de blog natuurlijk in de gaten

    Groet Debby

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk !!! 'k Denk dat ik ook maar een keer "uit de kast" moet komen wat m'n poppen betreft ! Trouwens, zo'n popje met die lange blonde haren had m'n dochter ook ! Lief gezichtje heeft 'ie!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Is toch helemaal leuk !
    Ik zal het maar eerlijk toegeven.... ik duik regelmatig in de bak met Barbies van mijn dochter.
    Ken je deze site al : http://www.stickatillbarbie.se/ (ook NL patronen).
    Vond ik ergens op een blog... uuuuh misschien wel bij jou....
    gr. Syl

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Het zijn wel schatjes hoor, die gezinsuitbreiding van jou. Je kunt aan de slag als poppen coupeuse! Nog effe, dan zijn we allemaal aan de pop! Ik hou het voorlopig bij eigen gemaakte exemplaren. Kan ik ook uuuuuuuren zoet mee zijn. Ik vind je haakwerk mooi hoor, lekkere kleurtjes! En je kleed op de bank vind ik ook helemaal geweldig!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een leuke gezinsuitbreiding .....en wat een prachtige kleuren

    Liefs
    Marjo

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Je omslagdoek wordt werkelijk prachtig! Het schaatsen was zeker spannend, want je bent hartstikke opgeschoten ;-)
    Dus deze poppen gaan je van de straat houden? Gelukkig hoef je je nu niet meer te vervelen :p
    (er is ook veel te veel leuks te doen!)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Jaa ik heb er 3 nichtjes bij hahaha. Volgens mij heb ik nog een poppekind van jou op zolder, zal eens proberen of ik die ergens tussen alle zooi kan ontdekken.
    gr minizus

    BeantwoordenVerwijderen
  9. De omslagdoek wordt heel mooi! Mooie tinten bij elkaar! leuke poppen heb je verzameld! Ja daar horen nog leuke gehaakte kleertjes bij! Leuke uitdaging voor het nieuwe jaar!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. chuckie iehhhhhhhhhhhhhh... ja die volgoogjes zijn heel apart van Bella. maar wat een lieve popjes. en laat ons maar lekker seniel zijn dan (of kinds) .. ik voel me er goed bij hoor ;-) leuk dat je over poppenhuizen begint. ook daar heb ik aan zitten denken. om een keer een huisje op te kop te tikken en die dan leuk in te richten. niet zo'n klassiek sjiek poppenhuis maar gewoon eentje geschikt voor kinderen om mee te spelen met granny dekentjes en gehaakte gordijntjes en zo. dat lijjkt me nu zo leuk.
    Ik zal vanavond je mail even beantwoorden.

    lieve groetjes
    petra

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Jaaaaah, de poppen!

    Je krijgt binnenkort mail van ons! Voelde je vast al wel aankomen:-)

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een prachtige kleuren heeft je omslagdoek, zo mooi!!
    Straks dus aan de slag als mode ontwerpster voor de poppen, ik ben benieuwd.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. mijn barbies zijn allemaal naar Payal gegaan :o)
    toch leuk zo een gezinsuitbreiding ... en het eet niets hé lol

    leuke omslagdoek trouwens die je gemaakt hebt!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Je omslagdoek wordt heel mooi. Je gaat ook wel snel!
    Wat leuk dat jij ook door het poppenvirus besmet bent. Leuk om dat weer eens op te pakken: nostalgie ten top. En poppenkleren maken is ook leuk: ze zijn zo af!

    lieve groet,
    Betsy
    Wolatelier DiAn

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Ik las "gezinsuitbreiding" en dacht "nou, misschien wordt Linda wel oma.." Hahaha, het zijn de poppen.., je nieuwe kinders!
    Het zijn schatjes om te zien, je gaat ze vast mooi aankleden.
    Je stola wordt zo mooi, het is prachtig garen met die kleurschakeringen...

    Groetjes van Elizabeth

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Hoi linda, ik dacht meteen aan een hondje.
    toen ik gezinsuitbreiding las. nieuw project
    Maar het zijn 3mooie poppen. leuk die Bella ik had er vroeger ook een
    Succes met kleertjes maken
    Groetjes Hannie

    BeantwoordenVerwijderen

Superleuk als je een reactie achterlaat, liefs Linda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...